Arkana Skrevet 7. desember 2005 #2 Skrevet 7. desember 2005 En helt enkel oppskrift, til fire personer: To hakkede løk og et par hvitløksfedd surres i olje. Ha evt i 1-2 ss tomatpuré. Tilsett 12 flådde, hakkede tomater og hell i 1 liter grønnsaks- eller hønsebuljong. Tilsett gjerne tørkede krydder/urter som oregano, cayennepepper, timian eller laurbærblad (må fiskes ut før suppen kjøres glatt) eller f.eks. frisk chili. Kok opp og smak til med salt, sukker og pepper. La småkoke ca 15 minutter. Suppen kan evt kjøres glatt i hurtigmikser. Rør inn frisk hakket basilikum. Ha gjerne i litt fløte for en kremet suppe.
Lourdes Skrevet 7. desember 2005 Forfatter #3 Skrevet 7. desember 2005 Takk Arkana. Skal prøve den. Må bare i butikken først
NIKI Skrevet 7. desember 2005 #4 Skrevet 7. desember 2005 En helt enkel oppskrift, til fire personer: To hakkede løk og et par hvitløksfedd surres i olje. Ha evt i 1-2 ss tomatpuré. Tilsett 12 flådde, hakkede tomater og hell i 1 liter grønnsaks- eller hønsebuljong. Tilsett gjerne tørkede krydder/urter som oregano, cayennepepper, timian eller laurbærblad (må fiskes ut før suppen kjøres glatt) eller f.eks. frisk chili. Kok opp og smak til med salt, sukker og pepper. La småkoke ca 15 minutter. Suppen kan evt kjøres glatt i hurtigmikser. Rør inn frisk hakket basilikum. Ha gjerne i litt fløte for en kremet suppe. ← Kan man bruke hermetiserte knuste tomater? Og i så fall, hvor mye?
Arkana Skrevet 7. desember 2005 #5 Skrevet 7. desember 2005 To bokser vil nok holde. Smaken vil bli annerledes da, litt kraftigere og syrligere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå