Gå til innhold

Fjordland stått i romtemp i 15 timer.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg glemte en fjordland som inneholder butterchicken/ris I sekken igår kveld etter jobb. Jeg kom på det kl 13 idag, så den har ligget i romtemp i 15 timer. Er ikke varmt her! Sparer på strømmen  så går heller med ullklær. 

Den koster jo litt så det er drit irriterende om jeg ikke kan spise den. Tror dere at det er trygt ? 

Anonymkode: 8a86b...7c5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går heilt fint

Skrevet

Den hadde jeg kastet

Anonymkode: f0431...d55

  • Liker 7
Skrevet

Ris 15 timer i romtemperatur synes jeg høres skummelt ut.

Anonymkode: 08c38...3f1

  • Liker 6
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Jeg glemte en fjordland som inneholder butterchicken/ris I sekken igår kveld etter jobb. Jeg kom på det kl 13 idag, så den har ligget i romtemp i 15 timer. Er ikke varmt her! Sparer på strømmen  så går heller med ullklær. 

Den koster jo litt så det er drit irriterende om jeg ikke kan spise den. Tror dere at det er trygt ? 

Anonymkode: 8a86b...7c5

Både kyllingen og risen kan ha blitt dårlig. Åpne, lukt og se om det ser ok ut, er du i tvil så kast det.

Anonymkode: 00f8f...f48

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Ris 15 timer i romtemperatur synes jeg høres skummelt ut.

Anonymkode: 08c38...3f1

Men det er jo i sånn fjordland pakke. Blir ikke det annerledes enn selvlaget som har vært i kontakt med uren luft osv ? 

Jeg kan evt bare spise kyllingdelen og koke opp ris selv. Det er delt i 2. 

Anonymkode: 8a86b...7c5

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Men det er jo i sånn fjordland pakke. Blir ikke det annerledes enn selvlaget som har vært i kontakt med uren luft osv ? 

Jeg kan evt bare spise kyllingdelen og koke opp ris selv. Det er delt i 2. 

Anonymkode: 8a86b...7c5

Kylling blir fort skjemt. 15 timer i romtemperatur er alt for mye. Jeg hadde kastet den etter halve tiden. 

Anonymkode: f0431...d55

  • Liker 4
Skrevet

Blir fort en tredagers på ramma. 

  • Liker 1
Skrevet

Hadde ikke spist det nei 

Anonymkode: dbe53...d8a

  • Liker 2
Skrevet

Jeg hadde spist det. Går sikkert helt fint.

Skrevet

Jeg hadde spist det om det ikke luktet/smakte rart, siden det er industrielt pakket og ikke åpent på kjøkkenbenken f.eks. 

Men det kommer jo an på om du vil riske det 

Anonymkode: 3af9d...25d

Skrevet

Jeg hadde kastet den.

Anonymkode: 93f59...d7d

  • Liker 1
Skrevet

Jeg spiste den, både kylling og ris delen og har ikke blitt dårlig. Er ca 1 døgn siden nå. 

Anonymkode: 8a86b...7c5

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Jeg hadde spist det. Og mannen hadde spist det selv om det var en gryte vi selv hadde laget, som ble stående på ovnen. Og vi har ca 22 grader hjemme. 

Lukt, smak. Vi har aldri blitt syke. 

Mange er i overkant hysteriske her. Alt for mye god mat blir kastet.

Anonymkode: 64049...8bd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...