Gjest Gjest Skrevet 6. desember 2005 #1 Skrevet 6. desember 2005 Jeg lurte på om jeg skal lage lasagne til middag i morgen. Noen som vet hvordan det blir hvis jeg lager denne sausen på forhån, altså i kveld, slik at jeg bare kan varme den i morgen og legge på disse platene og putte den i ovnen? (jeg skal lage sånn Toro lasagne)
Gjest Melk Skrevet 6. desember 2005 #2 Skrevet 6. desember 2005 Det går helt fint. Kan kanskej ha oppi litt mer væske, evt røre ut med litt mer i morgen før du heller over. kan også forhåndsstekes/stekes halvveis i dag.
Gjest Very Victoria Skrevet 6. desember 2005 #3 Skrevet 6. desember 2005 Toro Lasagne kan lages helt ferdig i formen med pastaplatene så alt du trenger å gjøre i morgen er å strø på ost og sette i ovnen. Dette står også bakpå pakken så vidt jeg husker.
Dagoberta Skrevet 6. desember 2005 #4 Skrevet 6. desember 2005 Den vil bli enda bedre om du fyller formen (utenom å ha på osten, det er best å gjøre rett før steking) og setter den i kjøleskapet til i morgen da får smaken god tid til å "sette seg" eller hva jeg skal si, det smaker ihvertfall bedre om lasagnen har stått litt før steking. Dessuten blir sausen gjerne tykkere av å stå i kjøleskapet over natten, så det kan hende den blir vanskeligere å spre utover det hele om du bare lager den. Og så er det jo enda enklere å bare ha formen stående klar til i morgen
Belit Skrevet 6. desember 2005 #5 Skrevet 6. desember 2005 Du kan lage hele retten ferdig i kveld og la den stå kaldt til i morgen. Smaken blir bare bedre av det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå