Gå til innhold

Toro langpannemiks i rundform. Hjelp!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er en vandrende katastrofe på kjøkkenet.

Skal lage kake i rundform, men fant bare toro kakemiks for langpanne.

Hvor mye skal jeg bruke i rundforma? Blir det samme steketid og temperatur? Tenkte å lage muffins av overflødig røre. Har dessverre ikke tenkt over hvor langt oppover forma røra vanligvis går..

Dette kan jo gå mye verre enn jeg først tenkte da jeg kjøpte miksen..

Anonymkode: ea00b...725

Skrevet

Fyll formen med 2/3 røre, hvis ikke risikerer du at det flyter over.

  • Liker 1
Skrevet

Hvordan gjør ts det med steketid og temperatur?

Har lurt på dette selv også 😁

Skrevet
Forundret.. skrev (7 minutter siden):

Hvordan gjør ts det med steketid og temperatur?

Har lurt på dette selv også 😁

Stek på 175 * i ca. 30 min.

Skrevet
Embla Othea skrev (10 minutter siden):

Stek på 175 * i ca. 30 min.

Takk takk 🙂

Skrevet
Embla Othea skrev (22 minutter siden):

Stek på 175 * i ca. 30 min.

Takk for svar. Tror rundforma er 24 cm eller 26. Ikke ferdig i det heletatt etter 30 min.. æhh.

Anonymkode: ea00b...725

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Takk for svar. Tror rundforma er 24 cm eller 26. Ikke ferdig i det heletatt etter 30 min.. æhh.

Anonymkode: ea00b...725

La den stå i 10-20 min til.

Skrevet

Jeg ville bare tatt halvparten av røra og stekt som anvist på pakken. Blir kaken flat kan du steke resten av røra i samme formen etterpå, og så legger du bare de to bunnene oppå hverandre med fyll i mellom for servering. Du kan sjekke om kaken er ferdig stekt med å stikke en kniv i midten, kommer det masse våt røre opp igjen må den stå  lenger, er den nesten tørr er den ferdig stekt. 

Anonymkode: b2574...016

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...