AnonymBruker Skrevet 6. november 2022 #1 Skrevet 6. november 2022 Jeg er en vandrende katastrofe på kjøkkenet. Skal lage kake i rundform, men fant bare toro kakemiks for langpanne. Hvor mye skal jeg bruke i rundforma? Blir det samme steketid og temperatur? Tenkte å lage muffins av overflødig røre. Har dessverre ikke tenkt over hvor langt oppover forma røra vanligvis går.. Dette kan jo gå mye verre enn jeg først tenkte da jeg kjøpte miksen.. Anonymkode: ea00b...725
Embla Othea Skrevet 6. november 2022 #2 Skrevet 6. november 2022 Fyll formen med 2/3 røre, hvis ikke risikerer du at det flyter over. 1
Forundret.. Skrevet 6. november 2022 #3 Skrevet 6. november 2022 Hvordan gjør ts det med steketid og temperatur? Har lurt på dette selv også 😁
Embla Othea Skrevet 6. november 2022 #4 Skrevet 6. november 2022 Forundret.. skrev (7 minutter siden): Hvordan gjør ts det med steketid og temperatur? Har lurt på dette selv også 😁 Stek på 175 * i ca. 30 min.
Forundret.. Skrevet 6. november 2022 #5 Skrevet 6. november 2022 Embla Othea skrev (10 minutter siden): Stek på 175 * i ca. 30 min. Takk takk 🙂
AnonymBruker Skrevet 6. november 2022 #6 Skrevet 6. november 2022 Embla Othea skrev (22 minutter siden): Stek på 175 * i ca. 30 min. Takk for svar. Tror rundforma er 24 cm eller 26. Ikke ferdig i det heletatt etter 30 min.. æhh. Anonymkode: ea00b...725
Embla Othea Skrevet 6. november 2022 #7 Skrevet 6. november 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Takk for svar. Tror rundforma er 24 cm eller 26. Ikke ferdig i det heletatt etter 30 min.. æhh. Anonymkode: ea00b...725 La den stå i 10-20 min til.
AnonymBruker Skrevet 6. november 2022 #8 Skrevet 6. november 2022 Jeg ville bare tatt halvparten av røra og stekt som anvist på pakken. Blir kaken flat kan du steke resten av røra i samme formen etterpå, og så legger du bare de to bunnene oppå hverandre med fyll i mellom for servering. Du kan sjekke om kaken er ferdig stekt med å stikke en kniv i midten, kommer det masse våt røre opp igjen må den stå lenger, er den nesten tørr er den ferdig stekt. Anonymkode: b2574...016
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå