AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #1 Skrevet 3. november 2022 Noen? Hvor mange skiver? Spør siden jeg har lest at det kan være kreftfremkallende. Anonymkode: 4c835...845
MyMichelle Skrevet 3. november 2022 #2 Skrevet 3. november 2022 Jeg spiser et RugSprø daglig, jeg spiser ikke brød.
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #3 Skrevet 3. november 2022 Ja jeg gjør. Fordi jeg ikke spiser brød og jeg synes alt annet er alt for lite mettende og dessuten stress å lage. Havregrøt feks blir jeg ikke mett av. Ikke egg heller. Men nå er jeg drit lei knekkebrød også så vet ikke hva jeg skal spise mer Anonymkode: 40d4f...f38
Nevian Skrevet 3. november 2022 #4 Skrevet 3. november 2022 Cirka tre stykk annenhver dag til lunsj på jobb.
Embla Othea Skrevet 3. november 2022 #5 Skrevet 3. november 2022 Ja. Spiser 2-4 knekkebrød hver dag. Det er INGENTING kreftfremkallende ved knekkebrød. 4 1
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #6 Skrevet 3. november 2022 Ja😊 3 til frokost og 3 til kvelds. Liker ikke brød. Anonymkode: 634a4...fba
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #7 Skrevet 3. november 2022 Ett knekkebrød til frokost, det er alt jeg orker så tidlig på dagen. Anonymkode: 1c549...8f8
Million Skrevet 3. november 2022 #8 Skrevet 3. november 2022 Embla Othea skrev (5 minutter siden): Ja. Spiser 2-4 knekkebrød hver dag. Det er INGENTING kreftfremkallende ved knekkebrød. Akrylamid kan føre til flere ulike kreftformer slik som bryst- og testikkelkreft i forsøksdyr, og er blant annet av WHOs kreftforskningsinstitutt klassifisert som sannsynlig kreftfremkallende også for mennesker. De vanligste matvarene som inneholder akrylamid er potetgull, pommes frites, knekkebrød, kjeks og kaffe.28. mar. 2009 Steking kan gi kreft i tarmen - Forskning.no https://forskning.no › biologi-kreft-mat-og-helse › steking...
Embla Othea Skrevet 3. november 2022 #9 Skrevet 3. november 2022 Million skrev (Akkurat nå): Akrylamid kan føre til flere ulike kreftformer slik som bryst- og testikkelkreft i forsøksdyr, og er blant annet av WHOs kreftforskningsinstitutt klassifisert som sannsynlig kreftfremkallende også for mennesker. De vanligste matvarene som inneholder akrylamid er potetgull, pommes frites, knekkebrød, kjeks og kaffe.28. mar. 2009 Steking kan gi kreft i tarmen - Forskning.no https://forskning.no › biologi-kreft-mat-og-helse › steking... Jeg vil tro at røyking, alkohol og bearbeidet kjøtt er verre. 2
MyMichelle Skrevet 3. november 2022 #10 Skrevet 3. november 2022 Embla Othea skrev (6 minutter siden): Ja. Spiser 2-4 knekkebrød hver dag. Det er INGENTING kreftfremkallende ved knekkebrød. Ja, det er det. Det heter akrylamid, og dannes ved steking av karborik mat som kornvarer og potetgull.
Tbag Skrevet 3. november 2022 #11 Skrevet 3. november 2022 Spiser to knekkebrød til frokost hver dag, med god samvittighet. 2
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #12 Skrevet 3. november 2022 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Ja jeg gjør. Fordi jeg ikke spiser brød og jeg synes alt annet er alt for lite mettende og dessuten stress å lage. Havregrøt feks blir jeg ikke mett av. Ikke egg heller. Men nå er jeg drit lei knekkebrød også så vet ikke hva jeg skal spise mer Anonymkode: 40d4f...f38 Hva blir du mett av? Anonymkode: 4c835...845
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #13 Skrevet 3. november 2022 Embla Othea skrev (11 minutter siden): Ja. Spiser 2-4 knekkebrød hver dag. Det er INGENTING kreftfremkallende ved knekkebrød. Akrylamid er påvist i matvarer som brød, knekkebrød, kjeks og frokostblandinger, i barnegrøtpulver, pommes frites, potetchips og kaffe. Stoffet dannes når matvarene blir brune under steking og frityrkoking og når kaffebønner brennes. Akrylamid dannes ved temperaturer over 120 grader, og er kreftfremkallende. Anonymkode: 4c835...845
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #14 Skrevet 3. november 2022 MyMichelle skrev (4 minutter siden): Ja, det er det. Det heter akrylamid, og dannes ved steking av karborik mat som kornvarer og potetgull. Men jeg ser en liste nå. Rugsprø har ektremt mye akrymlid f.eks. Mens vanlig havre-knekkebrød har så og si ingenting, så er ulikt mtp på knekkebrødene og. Anonymkode: 4c835...845 1
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #15 Skrevet 3. november 2022 Spiser to Ryvita hver dag. Men aldri potetgull, kjeks og mat med mye karbohydrater. Anonymkode: c54fe...ef6
Gjest Athena Catalina Skrevet 3. november 2022 #16 Skrevet 3. november 2022 Jeg spiste knekkebrød til frokost hver dag i to år, og nå er jeg skikkelig lei av knekkebrød.
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #17 Skrevet 3. november 2022 Jeg spiser hver dag. Og kommer ikke slutte med det. Det er mye som er kreftfremkallende og jeg forventer at jeg enten vil dø av kreft eller hjerteproblemer en dag. Tenker ikke slutte å leve før den dagen. Anonymkode: 6197e...6b7 4
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #18 Skrevet 3. november 2022 Jeg tenker kanskje jeg burde bytte ut knekkebrød med brød? Spiser jo det hver dag, men som sagt, det er kreftfremkallende. Anonymkode: 4c835...845
MyMichelle Skrevet 3. november 2022 #19 Skrevet 3. november 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Men jeg ser en liste nå. Rugsprø har ektremt mye akrymlid f.eks. Mens vanlig havre-knekkebrød har så og si ingenting, så er ulikt mtp på knekkebrødene og. Anonymkode: 4c835...845 Så jeg skal liksom daue av å spise ett knekkebrød daglig, når jeg verken spiser brød, potetgull eller kjeks. Livet er farlig. 1
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #20 Skrevet 3. november 2022 Knekkebrød kan ikke være kreftremkallende. Det finnes INGEN studier som knytter det å spise knekkebrød til kreft.Hva annet spiser du hver dag? Aspartam? MSG? For det kan være kreftremkallende. Anonymkode: dbbef...699 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå