AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #1 Skrevet 3. november 2022 Det er pålegg som går ut i morgen. Den er uåpnet og jeg skal ikke spise den i dag eller i morgen. Tipper svaret er ja på at jeg kan fryse det, men lurer da videre på hvor lang holdbarhet den har etter den er tint opp og om smaken forringes? Hvis jeg fryser og tiner den opp og må bruke alt samme dag (bor alene, så klarer ikke spise så mange brødskiver på en dag for å bruke den opp), har dere tips til hva jeg kan bruke hele pakka til? Har aldri smakt den. Kan man feks ha det oppskjært i en salat eller til en varm pastarett? Anonymkode: 25ed1...d4f
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #2 Skrevet 3. november 2022 Ja til alt du spør om. Holdbarhet en dag etter opptining. Anonymkode: c9618...e5b 2
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #4 Skrevet 3. november 2022 Du kan jo åpne den, og dele innholdet i flere poser som du fryser ned om du ikke greier å spise alt på en gang. Det går fint å bruke det i salater, pastarett, omelett osv. Anonymkode: 01173...1be 1
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #5 Skrevet 3. november 2022 ja, du kan fryse og ja, du kan bruke i pasta, salat, omelett, pai etc. Jeg bruker det gjerne i pai sammen med brokkoli, purre og hvitløk. Anonymkode: 6f39d...85d 1
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #6 Skrevet 3. november 2022 Takk for alle tips! Da fryser jeg den ned nå i 2 seperate posjoner og bruker den til salat, pasta eller evt omelett. Takk! Ts Anonymkode: 25ed1...d4f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå