Gå til innhold

Kan jeg fryse en pakke med prior røkt kalkunfilet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er pålegg som går ut i morgen. Den er uåpnet og jeg skal ikke spise den i dag eller i morgen. Tipper svaret er ja på at jeg kan fryse det, men lurer da videre på hvor lang holdbarhet den har etter den er tint opp og om smaken forringes?

Hvis jeg fryser og tiner den opp og må bruke alt samme dag (bor alene, så klarer ikke spise så mange brødskiver på en dag for å bruke den opp), har dere tips til hva jeg kan bruke hele pakka til? Har aldri smakt den. Kan man feks ha det oppskjært i en salat eller til en varm pastarett?

IMG20221103165413.jpg

Anonymkode: 25ed1...d4f

Skrevet

Ja til alt du spør om.

Holdbarhet en dag etter opptining.

Anonymkode: c9618...e5b

  • Liker 2
Skrevet

Du kan jo åpne den, og dele innholdet i flere poser som du fryser ned om du ikke greier å spise alt på en gang. Det går fint å bruke det i salater, pastarett, omelett osv.

Anonymkode: 01173...1be

  • Nyttig 1
Skrevet

ja, du kan fryse og ja, du kan bruke i pasta, salat, omelett, pai etc. Jeg bruker det gjerne i pai sammen med brokkoli, purre og hvitløk. 

Anonymkode: 6f39d...85d

  • Liker 1
Skrevet

Takk for alle tips! Da fryser jeg den ned nå i 2 seperate posjoner og bruker den til salat, pasta eller evt omelett. Takk! Ts

Anonymkode: 25ed1...d4f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...