Embla Othea Skrevet 2. november 2022 #1 Skrevet 2. november 2022 Dere som spiser moderat lavkarbo - hvordan gjør dere det?
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #2 Skrevet 2. november 2022 Du hadde jo bestemt deg for at det ikke fungerte for deg eller for noen , og gikk over til havregrøt. For noen måneder siden mente du at jeg , som har spist slik i 15 år gjør det feil for dette kunne du alt om og det var farlig. Er du ubesluttsom, eller er det ny krangletråd i tillegg til de 20 andre du har laget om dette kostholdet? Anonymkode: b2751...c3c 3 2 1
Embla Othea Skrevet 2. november 2022 Forfatter #3 Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Du hadde jo bestemt deg for at det ikke fungerte for deg eller for noen , og gikk over til havregrøt. For noen måneder siden mente du at jeg , som har spist slik i 15 år gjør det feil for dette kunne du alt om og det var farlig. Er du ubesluttsom, eller er det ny krangletråd i tillegg til de 20 andre du har laget om dette kostholdet? Anonymkode: b2751...c3c Man kan fint spise havregrøt på moderat lavkarbo. Jeg er ikke her for å krangle med deg ☺️
_popcorn_ Skrevet 17. november 2022 #4 Skrevet 17. november 2022 Ryddet for brukerdebatt og spekulasjoner, og svar til det. _popcorn_, adm
AnonymBruker Skrevet 18. november 2022 #5 Skrevet 18. november 2022 Spiser karbohydrater til egne måltider sammen med proteiner, minst 3 timer før/etter måltid med fett og proteiner. 3 måltider ila dagen, som regel kun 1 måltid med karbohydrater. Om det er brød, knekkebrød, ris, pasta eller noe annet avhenger av hvilket måltid. Ender som regel på 50-100 gr kh pr dag, litt avhengig av aktivitetsnivå. Anonymkode: 28d07...70b
Roci Skrevet 18. november 2022 #6 Skrevet 18. november 2022 Jeg spiser moderat lavkarbo, men spiser minimalt med korn/melvarer, ris etc., fordi det erfaringsvis fungerer bedre for meg. Spiser det hvis jeg får det servert hos andre, da Hvis jeg får lyst på brød, baker jeg lavkarbobrød eller - rundstykker, og kjøper lavkarbo tortillas som jeg bruker til taco, wraps etc. Lavkarbobakst er noe helt annet nå enn hva det var for en del år tilbake, da alt var svampete og smakte egg 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå