AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #1 Del Skrevet 2. november 2022 Er anbefalt å prøve et antiinflammatorisk kosthold grunnet helse. Bør alt også være økologisk? Hva med sminke man også får i seg? Hjelp meg gjerne😃 Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Embla Othea Skrevet 2. november 2022 #2 Del Skrevet 2. november 2022 Nei, det må ikke være økologisk. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Serafina. Skrevet 2. november 2022 #3 Del Skrevet 2. november 2022 Det bør være så mye økologisk du får til for å unngå mest mulig av sprøytemidlene du ellers ville fått i deg. Sminke, kremer, såpe og sjampo er også lurt å kjøpe med minst mulig tilsetningsstoffer. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #4 Del Skrevet 2. november 2022 Embla Othea skrev (3 minutter siden): Nei, det må ikke være økologisk. Men i ikke-økologisk er det vel også mye "gift stoffer" som skaper inflammasjon? Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #5 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Er anbefalt å prøve et antiinflammatorisk kosthold grunnet helse. Bør alt også være økologisk? Hva med sminke man også får i seg? Hjelp meg gjerne😃 Anonymkode: 67b83...405 Trur du skal fokusere på det antiinflammatoriske kostholdet først, siden det kan være en stoor overgang. Og så kanskje begynne å se på det økologiske etterhvert. Lykke til, kroppen vil elske deg Anonymkode: dad86...d23 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #6 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Men i ikke-økologisk er det vel også mye "gift stoffer" som skaper inflammasjon? Anonymkode: 67b83...405 Akkurat det som er vanskelig å vite, hvordan sprøytemidler påvirker kroppen. Tarmhelse forskes det mye på rundt i verden, tenk heller på hva du vil putte inn i magesekken og tarmen din. Hva som helst? Nei. Cola? NEI, legg en rusten mutter i et glass cola å ser hva som skjer. Ketchup er også kritisk. Samt MYE annet av dritt vi putter i oss. Anonymkode: 19136...c15 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #7 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Trur du skal fokusere på det antiinflammatoriske kostholdet først, siden det kan være en stoor overgang. Og så kanskje begynne å se på det økologiske etterhvert. Lykke til, kroppen vil elske deg Anonymkode: dad86...d23 Tusen takk for svar. Fortell gjerne om ditt kosthold og opplevelse. Høres ikle så positiv ut med stor overgang. Vi har småbarn, og det kan gjøre ting vanskelig. Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #8 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Tusen takk for svar. Fortell gjerne om ditt kosthold og opplevelse. Høres ikle så positiv ut med stor overgang. Vi har småbarn, og det kan gjøre ting vanskelig. Anonymkode: 67b83...405 For min del var det om å gjere å prøve å gi kroppen min det den faktisk treng (og ikkje det eg har lyst på. Les: pizza, hamburger osv). Når eg først forstod det, så var det naturleg å slutte med halv- og heilfabrikata så mykje som mulig og å gjere grønnsaker mykje meir sentrale i kosten. Ein gong eg var på butikken var eg ihjelsvolten og hadde tenkt å kjøpe meg ein snickers. I staden kjøpte eg eit eple og erfarte at eg faktisk vart mett! Forbigåande mett, men lenge nok til at eg kunne dra heim og laga skikkeleg middag. Slike små aha-moments, kor enn banale dei var, gjorde noko med meg. Til frukost: Hardkokt egg og kaffi (egg kokt dagen før) Framme på jobb-mat: Chia-graut med eple og kanel (bruker havremelk og litt rosiner) Lunsj: speltlomper* med salat og bønner. Og tabasco (love it!). Ubegrensa grønnsaker og frukt. (Her vil sikker mange steile av ordet "ubegrensa", men eg skriv det som funkar for meg). Middag: Kokt potet, grønnsaker og litt brokkoli. Pluss eit stykke kylling, fisk eller kjøt. Kvelds: Knekkebrød med smør og skinke. Og ellers: ubegrensa mengder grønnsaker og frukt. Tvisten: Kvar fredag har eg junk-dag! Det betyr at eg tillet meg å ete litt kake på jobb og ein junkete middag eller potetgull eller sjokolade. Det gjer at det er lettare å halde på vanane dei andre seks dagane, pluss ein kan sjå fram til det ein lengtar etter! Trur det er usunt å seie til seg sjølv at ein aldri meir kan ete feks sjokolade. Må likevel seie at det er ei stund sidan eg har inntatt denne søppel-maten. Rett og slett fordi eg gjerne gløymer det, men også at eg merka at eg fekk så veldig vondt i kroppen dagen derpå. Inflammasjonen i kroppen fekk sikkert eit realt festmåltid fredag, og verkeleg livna til igjen. For å gjennomføre: Både frukost og lunsj blir laga klart dagen i forvegen, så dei er berre til å ta med seg i veska. Et 1 egg før eg reiser heimefrå ellers blir eg ein altfor svolten pendlar. Og det fine er at dette vesle kveldsritualet mitt (med eggekoking, fiksing av chia-graut osv) har nesten blitt som ei lita kjærleikserklæring til meg sjølv: eg vil meg sjølv det beste, så derfor bruker eg desse minutta på å gjere klar ❤️ Du har iallfall ikkje noko å tape på å gje kroppen din den næringa den helst vil ha *Spelt-lomper kjøpt i butikk. Er sjølvsagt ikkje laga frå botnen, men men..! Du kan sjølvsagt lage sjølv, men så langt har eg aldri kome 😄 Anonymkode: dad86...d23 2 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #9 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (27 minutter siden): For min del var det om å gjere å prøve å gi kroppen min det den faktisk treng (og ikkje det eg har lyst på. Les: pizza, hamburger osv). Når eg først forstod det, så var det naturleg å slutte med halv- og heilfabrikata så mykje som mulig og å gjere grønnsaker mykje meir sentrale i kosten. Ein gong eg var på butikken var eg ihjelsvolten og hadde tenkt å kjøpe meg ein snickers. I staden kjøpte eg eit eple og erfarte at eg faktisk vart mett! Forbigåande mett, men lenge nok til at eg kunne dra heim og laga skikkeleg middag. Slike små aha-moments, kor enn banale dei var, gjorde noko med meg. Til frukost: Hardkokt egg og kaffi (egg kokt dagen før) Framme på jobb-mat: Chia-graut med eple og kanel (bruker havremelk og litt rosiner) Lunsj: speltlomper* med salat og bønner. Og tabasco (love it!). Ubegrensa grønnsaker og frukt. (Her vil sikker mange steile av ordet "ubegrensa", men eg skriv det som funkar for meg). Middag: Kokt potet, grønnsaker og litt brokkoli. Pluss eit stykke kylling, fisk eller kjøt. Kvelds: Knekkebrød med smør og skinke. Og ellers: ubegrensa mengder grønnsaker og frukt. Tvisten: Kvar fredag har eg junk-dag! Det betyr at eg tillet meg å ete litt kake på jobb og ein junkete middag eller potetgull eller sjokolade. Det gjer at det er lettare å halde på vanane dei andre seks dagane, pluss ein kan sjå fram til det ein lengtar etter! Trur det er usunt å seie til seg sjølv at ein aldri meir kan ete feks sjokolade. Må likevel seie at det er ei stund sidan eg har inntatt denne søppel-maten. Rett og slett fordi eg gjerne gløymer det, men også at eg merka at eg fekk så veldig vondt i kroppen dagen derpå. Inflammasjonen i kroppen fekk sikkert eit realt festmåltid fredag, og verkeleg livna til igjen. For å gjennomføre: Både frukost og lunsj blir laga klart dagen i forvegen, så dei er berre til å ta med seg i veska. Et 1 egg før eg reiser heimefrå ellers blir eg ein altfor svolten pendlar. Og det fine er at dette vesle kveldsritualet mitt (med eggekoking, fiksing av chia-graut osv) har nesten blitt som ei lita kjærleikserklæring til meg sjølv: eg vil meg sjølv det beste, så derfor bruker eg desse minutta på å gjere klar ❤️ Du har iallfall ikkje noko å tape på å gje kroppen din den næringa den helst vil ha *Spelt-lomper kjøpt i butikk. Er sjølvsagt ikkje laga frå botnen, men men..! Du kan sjølvsagt lage sjølv, men så langt har eg aldri kome 😄 Anonymkode: dad86...d23 Takk for flott svar fra deg. Men .... hva slags bønner spiser du på lompene? Har du barn? Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #10 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (27 minutter siden): For min del var det om å gjere å prøve å gi kroppen min det den faktisk treng (og ikkje det eg har lyst på. Les: pizza, hamburger osv). Når eg først forstod det, så var det naturleg å slutte med halv- og heilfabrikata så mykje som mulig og å gjere grønnsaker mykje meir sentrale i kosten. Ein gong eg var på butikken var eg ihjelsvolten og hadde tenkt å kjøpe meg ein snickers. I staden kjøpte eg eit eple og erfarte at eg faktisk vart mett! Forbigåande mett, men lenge nok til at eg kunne dra heim og laga skikkeleg middag. Slike små aha-moments, kor enn banale dei var, gjorde noko med meg. Til frukost: Hardkokt egg og kaffi (egg kokt dagen før) Framme på jobb-mat: Chia-graut med eple og kanel (bruker havremelk og litt rosiner) Lunsj: speltlomper* med salat og bønner. Og tabasco (love it!). Ubegrensa grønnsaker og frukt. (Her vil sikker mange steile av ordet "ubegrensa", men eg skriv det som funkar for meg). Middag: Kokt potet, grønnsaker og litt brokkoli. Pluss eit stykke kylling, fisk eller kjøt. Kvelds: Knekkebrød med smør og skinke. Og ellers: ubegrensa mengder grønnsaker og frukt. Tvisten: Kvar fredag har eg junk-dag! Det betyr at eg tillet meg å ete litt kake på jobb og ein junkete middag eller potetgull eller sjokolade. Det gjer at det er lettare å halde på vanane dei andre seks dagane, pluss ein kan sjå fram til det ein lengtar etter! Trur det er usunt å seie til seg sjølv at ein aldri meir kan ete feks sjokolade. Må likevel seie at det er ei stund sidan eg har inntatt denne søppel-maten. Rett og slett fordi eg gjerne gløymer det, men også at eg merka at eg fekk så veldig vondt i kroppen dagen derpå. Inflammasjonen i kroppen fekk sikkert eit realt festmåltid fredag, og verkeleg livna til igjen. For å gjennomføre: Både frukost og lunsj blir laga klart dagen i forvegen, så dei er berre til å ta med seg i veska. Et 1 egg før eg reiser heimefrå ellers blir eg ein altfor svolten pendlar. Og det fine er at dette vesle kveldsritualet mitt (med eggekoking, fiksing av chia-graut osv) har nesten blitt som ei lita kjærleikserklæring til meg sjølv: eg vil meg sjølv det beste, så derfor bruker eg desse minutta på å gjere klar ❤️ Du har iallfall ikkje noko å tape på å gje kroppen din den næringa den helst vil ha *Spelt-lomper kjøpt i butikk. Er sjølvsagt ikkje laga frå botnen, men men..! Du kan sjølvsagt lage sjølv, men så langt har eg aldri kome 😄 Anonymkode: dad86...d23 Glemte spør. Hadde du påvist inflammasjon? Jeg har en del psykiske problemer... ikke noe pågående inflammasjon. Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #11 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (22 minutter siden): Takk for flott svar fra deg. Men .... hva slags bønner spiser du på lompene? Har du barn? Anonymkode: 67b83...405 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Glemte spør. Hadde du påvist inflammasjon? Jeg har en del psykiske problemer... ikke noe pågående inflammasjon. Anonymkode: 67b83...405 Ja, har barn. Jeg bruker ofte kikerter eller svarte bønner, gjerne surret i tacokrydder. NAM! Til lompene varierer jeg mye: salat, agurk, tomat, bønner osv, Til lunsj har jeg forresten også gjerne middagsrester. Nei, ikke påvist inflammasjon (har heller ikke spurt legen forresten), men mye rare vondter. Masse prolapser i ryggen, senebetennelse i armene, isjassmerter. Som altså forsvant eller ble bedre etter omleggingen av kosten. Er det legen din som har bedt deg legge om til slikt kosthold? (Øver meg på å skrive bokmål. ☺️ Tror jeg dropper det fremover, tok altfor lang tid) Anonymkode: dad86...d23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #12 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Ja, har barn. Jeg bruker ofte kikerter eller svarte bønner, gjerne surret i tacokrydder. NAM! Til lompene varierer jeg mye: salat, agurk, tomat, bønner osv, Til lunsj har jeg forresten også gjerne middagsrester. Nei, ikke påvist inflammasjon (har heller ikke spurt legen forresten), men mye rare vondter. Masse prolapser i ryggen, senebetennelse i armene, isjassmerter. Som altså forsvant eller ble bedre etter omleggingen av kosten. Er det legen din som har bedt deg legge om til slikt kosthold? (Øver meg på å skrive bokmål. ☺️ Tror jeg dropper det fremover, tok altfor lang tid) Anonymkode: dad86...d23 Går fint 🤩😃 Har også barn, og lurer på hvordan få til et inkluderende felleskap uten at de må spise det samme. Mannen kommer heller ikke til å spise så strengt som meg. Nei, men hørt ulike podcasten om temaet og det er veldig anbefalt mtp diagnosene mine. Er en del psykisk. Som f eks PMDD. Har også prolapser, og var sist sykemeldt forje uke pga ryggsmerter. Anonymkode: 67b83...405 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #13 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Ja, har barn. Jeg bruker ofte kikerter eller svarte bønner, gjerne surret i tacokrydder. NAM! Til lompene varierer jeg mye: salat, agurk, tomat, bønner osv, Til lunsj har jeg forresten også gjerne middagsrester. Nei, ikke påvist inflammasjon (har heller ikke spurt legen forresten), men mye rare vondter. Masse prolapser i ryggen, senebetennelse i armene, isjassmerter. Som altså forsvant eller ble bedre etter omleggingen av kosten. Er det legen din som har bedt deg legge om til slikt kosthold? (Øver meg på å skrive bokmål. ☺️ Tror jeg dropper det fremover, tok altfor lang tid) Anonymkode: dad86...d23 Men lager du tacokrydder selv? Det er jo mye salt i det. Bruker du f eks fetaost? Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #14 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (38 minutter siden): Går fint 🤩😃 Har også barn, og lurer på hvordan få til et inkluderende felleskap uten at de må spise det samme. Mannen kommer heller ikke til å spise så strengt som meg. Nei, men hørt ulike podcasten om temaet og det er veldig anbefalt mtp diagnosene mine. Er en del psykisk. Som f eks PMDD. Har også prolapser, og var sist sykemeldt forje uke pga ryggsmerter. Anonymkode: 67b83...405 AnonymBruker skrev (37 minutter siden): Men lager du tacokrydder selv? Det er jo mye salt i det. Bruker du f eks fetaost? Anonymkode: 67b83...405 Lurt! Magen heng jo saman med psyken, så det er jo jammen ingen dum ide å sjå om kosthaldsendringar kan funke 😄 Angåande middag så et vi jo det samme, enten det er meg eller han som lagar middag. Som sagt lagar eg grønsaker + poteter + fisk, kylling eller kjøt. Viss han har laga noko heilt grusomt (feks fiskegrateng, så et eg det men mest av poteter og raspa gulrot). Frukost og lunsj et vi ikkje saman. Tenker du at mat og familie kan bli ei utfordring for deg? Eg et fetaost, ja. Men helst den typen som er laga av geitemjølk. Tacokrydder lagar eg ikkje sjølv, men burde kanskje? Tenker at eg et så lite salt i maten ellers at det går greit. Men husk: ikkje bli meir katolsk enn paven! ❤️ Kvar gong du vel vekk drit-maten tar du eit valg som er bra! Det nye kosthaldet skal ikkje vera ein lidelse, men ei glede og ei gåve til deg sjølv! Anonymkode: dad86...d23 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #15 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (3 timer siden): For min del var det om å gjere å prøve å gi kroppen min det den faktisk treng (og ikkje det eg har lyst på. Les: pizza, hamburger osv). Når eg først forstod det, så var det naturleg å slutte med halv- og heilfabrikata så mykje som mulig og å gjere grønnsaker mykje meir sentrale i kosten. Ein gong eg var på butikken var eg ihjelsvolten og hadde tenkt å kjøpe meg ein snickers. I staden kjøpte eg eit eple og erfarte at eg faktisk vart mett! Forbigåande mett, men lenge nok til at eg kunne dra heim og laga skikkeleg middag. Slike små aha-moments, kor enn banale dei var, gjorde noko med meg. Til frukost: Hardkokt egg og kaffi (egg kokt dagen før) Framme på jobb-mat: Chia-graut med eple og kanel (bruker havremelk og litt rosiner) Lunsj: speltlomper* med salat og bønner. Og tabasco (love it!). Ubegrensa grønnsaker og frukt. (Her vil sikker mange steile av ordet "ubegrensa", men eg skriv det som funkar for meg). Middag: Kokt potet, grønnsaker og litt brokkoli. Pluss eit stykke kylling, fisk eller kjøt. Kvelds: Knekkebrød med smør og skinke. Og ellers: ubegrensa mengder grønnsaker og frukt. Tvisten: Kvar fredag har eg junk-dag! Det betyr at eg tillet meg å ete litt kake på jobb og ein junkete middag eller potetgull eller sjokolade. Det gjer at det er lettare å halde på vanane dei andre seks dagane, pluss ein kan sjå fram til det ein lengtar etter! Trur det er usunt å seie til seg sjølv at ein aldri meir kan ete feks sjokolade. Må likevel seie at det er ei stund sidan eg har inntatt denne søppel-maten. Rett og slett fordi eg gjerne gløymer det, men også at eg merka at eg fekk så veldig vondt i kroppen dagen derpå. Inflammasjonen i kroppen fekk sikkert eit realt festmåltid fredag, og verkeleg livna til igjen. For å gjennomføre: Både frukost og lunsj blir laga klart dagen i forvegen, så dei er berre til å ta med seg i veska. Et 1 egg før eg reiser heimefrå ellers blir eg ein altfor svolten pendlar. Og det fine er at dette vesle kveldsritualet mitt (med eggekoking, fiksing av chia-graut osv) har nesten blitt som ei lita kjærleikserklæring til meg sjølv: eg vil meg sjølv det beste, så derfor bruker eg desse minutta på å gjere klar ❤️ Du har iallfall ikkje noko å tape på å gje kroppen din den næringa den helst vil ha *Spelt-lomper kjøpt i butikk. Er sjølvsagt ikkje laga frå botnen, men men..! Du kan sjølvsagt lage sjølv, men så langt har eg aldri kome 😄 Anonymkode: dad86...d23 Smør og kokt skinke er vel ikke forenlig med et antiflamatorisk kosthold…? Anonymkode: 83fac...c3e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #16 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Akkurat det som er vanskelig å vite, hvordan sprøytemidler påvirker kroppen. Tarmhelse forskes det mye på rundt i verden, tenk heller på hva du vil putte inn i magesekken og tarmen din. Hva som helst? Nei. Cola? NEI, legg en rusten mutter i et glass cola å ser hva som skjer. Ketchup er også kritisk. Samt MYE annet av dritt vi putter i oss. Anonymkode: 19136...c15 Jeg er enig i det du sier egentlig, men det med cola var et rart eksempel... Kroppen vår er mye mer enn metall... Metall ruster i vann... skal vi ikke drikke vann da? Anonymkode: 577a9...6bd 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #17 Del Skrevet 3. november 2022 AnonymBruker skrev (14 timer siden): Smør og kokt skinke er vel ikke forenlig med et antiflamatorisk kosthold…? Anonymkode: 83fac...c3e Nei jeg tenkte også på det, men hva med rug sprø? Er det noe slags knekkebrød eller brød man kan spise? Og hva slags kjøttpålegg? Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #18 Del Skrevet 3. november 2022 AnonymBruker skrev (16 timer siden): Lurt! Magen heng jo saman med psyken, så det er jo jammen ingen dum ide å sjå om kosthaldsendringar kan funke 😄 Angåande middag så et vi jo det samme, enten det er meg eller han som lagar middag. Som sagt lagar eg grønsaker + poteter + fisk, kylling eller kjøt. Viss han har laga noko heilt grusomt (feks fiskegrateng, så et eg det men mest av poteter og raspa gulrot). Frukost og lunsj et vi ikkje saman. Tenker du at mat og familie kan bli ei utfordring for deg? Eg et fetaost, ja. Men helst den typen som er laga av geitemjølk. Tacokrydder lagar eg ikkje sjølv, men burde kanskje? Tenker at eg et så lite salt i maten ellers at det går greit. Men husk: ikkje bli meir katolsk enn paven! ❤️ Kvar gong du vel vekk drit-maten tar du eit valg som er bra! Det nye kosthaldet skal ikkje vera ein lidelse, men ei glede og ei gåve til deg sjølv! Anonymkode: dad86...d23 Takk for flott svar. Kanskje du ville sendt meg en privat melding? Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #19 Del Skrevet 3. november 2022 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Nei jeg tenkte også på det, men hva med rug sprø? Er det noe slags knekkebrød eller brød man kan spise? Og hva slags kjøttpålegg? Anonymkode: 67b83...405 Jeg spiser ikke animalske produkter så det kan jeg ikke svare på Rugsprø og andre grove knekkebrød er innafor. Når det kommer til brød så baker jeg enten selv eller så spiser jeg dansk rugbrød Anonymkode: 83fac...c3e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2022 #20 Del Skrevet 3. november 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg spiser ikke animalske produkter så det kan jeg ikke svare på Rugsprø og andre grove knekkebrød er innafor. Når det kommer til brød så baker jeg enten selv eller så spiser jeg dansk rugbrød Anonymkode: 83fac...c3e Takk! Hva med spekeskinke? Anonymkode: 67b83...405 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå