Gå til innhold

Salt!


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

I butikken selger de to typer salt, med og uten jod. Hva er forskjellen? eller rettere sagt, har det noen praktisk betydning? Hva er vanlig å bruke til matlagning?

Endret av Nivea
Videoannonse
Annonse
Gjest Sesselja
Skrevet

Jod forebygger struma.

Tror ikke det har noe å si på matlagingen, da jod ikke skal gi noe smak til saltet. Tror det er merket for å veilede de som f.eks. får i seg nok/mye jod på andre måter? Men nå bare gjetter jeg...

Skrevet

Så da er det altså best å kjøpe salt med jod?? Ikke at dette er veldig viktig for meg, jeg bare lurer :) Står alltid å klør meg i hodet i butikken når jeg skal kjøpe salt, så kom jeg på det nå og tenkte det var på tide å finne ut av det!!

Skrevet

Her kan du lese litt om det. Vi velger alltid salt med jod, egentlig mest av gammel vane, men tenker at det ikke kan skade.

Skrevet

Takk Arkana!! Så lærte jeg jammen litt idag og, ikke værst :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...