Gjest Sabia Skrevet 5. desember 2005 #1 Skrevet 5. desember 2005 (endret) I butikken selger de to typer salt, med og uten jod. Hva er forskjellen? eller rettere sagt, har det noen praktisk betydning? Hva er vanlig å bruke til matlagning? Endret 5. desember 2005 av Nivea
Gjest Sesselja Skrevet 5. desember 2005 #3 Skrevet 5. desember 2005 Jod forebygger struma. Tror ikke det har noe å si på matlagingen, da jod ikke skal gi noe smak til saltet. Tror det er merket for å veilede de som f.eks. får i seg nok/mye jod på andre måter? Men nå bare gjetter jeg...
Gjest Sabia Skrevet 5. desember 2005 #4 Skrevet 5. desember 2005 Så da er det altså best å kjøpe salt med jod?? Ikke at dette er veldig viktig for meg, jeg bare lurer Står alltid å klør meg i hodet i butikken når jeg skal kjøpe salt, så kom jeg på det nå og tenkte det var på tide å finne ut av det!!
Arkana Skrevet 5. desember 2005 #6 Skrevet 5. desember 2005 Her kan du lese litt om det. Vi velger alltid salt med jod, egentlig mest av gammel vane, men tenker at det ikke kan skade.
Gjest Sabia Skrevet 5. desember 2005 #7 Skrevet 5. desember 2005 Takk Arkana!! Så lærte jeg jammen litt idag og, ikke værst
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå