AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #21 Del Skrevet 2. november 2022 Anonym Brukar0 skrev (1 time siden): Det samme som hjemme. Jeg skjønner ikke helt problemstillingen. Så.... I går spiste jeg; grovt knekkebrød med avokadomos, egg, karse og krydder. Rester av en grønnsaksgryte. Gulrotstaver. Dampet torsk med beurre blanc, grønne bønner og hjemmelaget potetmos. Det ville vært en interessant pakkeliste for en uke på hotell 🤣 Anonymkode: aa5ae...282 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #22 Del Skrevet 2. november 2022 Jeg har hatt reisejobb så jeg forstår hva du snakker om. Jeg kjøpte meg en liten reisevannkoker og et tursett med fat, kniv, gaffel og skje. Og en kopp som kunne trykkes sammen. Jeg spiste mye frukt og grønnsaker, rundstykker, peanøttsmør, ost og skinke i skivepakker, bønnesalater o.l. All slags mulig småtterier jeg kunne finne på dagligvare. Og ble jeg riktig sulten spiste jeg real turmat. Jeg fant meg bare i et lavkalori kosthold og gikk i pluss på kostgodtgjørelsen. Å spise ferdigmat på resturant med mye salt og fett klarte jeg ikke. Anonymkode: 124eb...1cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 2. november 2022 #23 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Så.... I går spiste jeg; grovt knekkebrød med avokadomos, egg, karse og krydder. Rester av en grønnsaksgryte. Gulrotstaver. Dampet torsk med beurre blanc, grønne bønner og hjemmelaget potetmos. Det ville vært en interessant pakkeliste for en uke på hotell 🤣 Anonymkode: aa5ae...282 Hvorfor skal du pakke med deg maten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 2. november 2022 #24 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Da lurer jeg på hva du spiser hjemme...? Anonymkode: f83c4...50b Vanlig mat. Frokost: musli med yoghurt eller brødskiver med pålegg - finnes på hotell Lunsj: Brødskiver med pålegg - finnes på hotell med lunsjbuffé Middag: varierte middager - finnes på hotell Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #25 Del Skrevet 2. november 2022 Anonym Brukar0 skrev (28 minutter siden): Hvorfor skal du pakke med deg maten? Du sa jeg kunne spise som hjemme på hotell? Jeg spiser verken vanlig yoghurt eller brødskiver som du nevner i ditt neste innlegg. Jeg ønsker heller ikke å spise mat tilberedt av andre 100 dager i året, da de fleste kjøkken er raus med smør og smakstilsetninger. Anonymkode: aa5ae...282 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 2. november 2022 #26 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Du sa jeg kunne spise som hjemme på hotell? Jeg spiser verken vanlig yoghurt eller brødskiver som du nevner i ditt neste innlegg. Jeg ønsker heller ikke å spise mat tilberedt av andre 100 dager i året, da de fleste kjøkken er raus med smør og smakstilsetninger. Anonymkode: aa5ae...282 Nei, jeg har ikke sagt at du kan spise som hjemme. Jeg svarte at ts kunne spise som hjemme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2022 #27 Del Skrevet 2. november 2022 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Flere dyr spiser kraftfor. Og hva tror du de bruker når de dyrker planter som brukes til kraftfor? Jo, sprøytemidler. Så mange av dyrene du spiser vil også ha en andel sprøytemidler i seg om du er redd for det. Anonymkode: 05ea2...579 Nei, for noe sprøyt (pun intended). Sprøytemidlene har vist seg å samle seg hovedsaklig i brusk. Så når man koker beinkraft, så bør man bruke gressfôret. Muskelkjøtt derimot har nesten ingenting sprøytemidler. Det finnes en studie som har sammenlignet inntaket av sprøytemidler ved forskjellige kosthold: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19707917/ Sitat Vegetarians were shown to be globally more exposed than the general population even if differences exist from one population subgroup to another and depending on the pesticide considered. The general population is exposed to higher levels than the vegetarian one for pesticides with animal products as main contributors (mainly organochlorines). On the contrary, pesticide dietary intakes coming from fruit, vegetables and cereals are higher in the vegetarian population. Anonymkode: 57980...6a0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå