Gå til innhold

Creme fraiche, Kesam og Rømme - hva bruker man egentlig når?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når bruker man disse produktene og hva gjør de for matretten?

Anonymkode: 5d32a...c33

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Creme fraiche i pasta salat, rømme til taco og chillisuppe. Kesam bruker jeg aldri. Spiste det en del før da bringebær kesam fantes. 

Skrevet

Creme Fraiche bruker jeg både i vamrretter(gryteretter, sauser, supper) og kaldretter(dressing, dip, kremede salater)

Rømme i kaldretter, som dressing, dip, kremede salater

Kesam, ikke så ofte jeg bruker, men mitt bruksområde er det samme som rømme.  Samt spise det med bær eller frukt.

Anonymkode: c7c2a...32b

Skrevet

Kesam til baking og Creme fraiche i gryteretter.

Anonymkode: 8fe73...9b7

Gjest Anonym Brukar0
Skrevet

Crème Fraiche skiller seg ikke i varme retter slik rømme kan gjøre og jeg bruker den i varme retter

Rømme bruker jeg stort sett på taco og i dip til chips.

Kesam bruker i dressing. Bruker vaniljekesam på fruktsalat.

Skrevet

Creme fraîche som regel i varme retter eller pastasalater / salater. 

Rømme i taco og lignende og rømmegrøt. 

Kesam bruker jeg til frukt eller bær.

Anonymkode: 38bf9...6a2

Skrevet

CF - varmt

Rømme - kaldt

Kesam- søtt

Sånn ca.

Skrevet

Vi har alltid lettrømme og lett creme fraiche i huset.  Bruker lettrømme som majones, f.eks. til reker.  Lettrømme er godt tilbehør til det meste og erstatter behovet for saus.  
Lett creme fraiche tåler varmebehandling.  Den bruker jeg i gryteretter, sauser og ovnsretter.  

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...