AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #1 Skrevet 26. oktober 2022 Hvilket pålegg/tilbehør bruker dere til pannekaker og sveler? Anonymkode: 827fc...28b
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #2 Skrevet 26. oktober 2022 På pannekaker bruker jeg fetaost. Jeg liker ikke så godt sveler, men om jeg skal spise det må det bli uten noe eller sukker og smør/smørkrem. Anonymkode: 94e13...deb
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #3 Skrevet 26. oktober 2022 Pannekaker - blåbærsyltetøy Sveler - Jordbærsyltetøy og brunost Anonymkode: ded7e...1ea 1 1
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #4 Skrevet 26. oktober 2022 Spiser ikke sveler, men på pannekaker spiser jeg syltetøy (jordbær, bringebær, blåbær), smør og sukker eller smør og brunost. Anonymkode: 8991a...eca 1
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #5 Skrevet 26. oktober 2022 På salte bokhvetepannekaker knekker jeg et egg mens pannekaken steker i pannen, og har på revet gruyère og røkt skinke. Alternativt kremet spinat og røkelaks. På søte pannekaker/ crêpes: Vaniljeis og friske bær, bringebær og lønnesirup, mango, lime og lønnesirup, eller sitron og sukker. Varm sjokoladesaus går også an. På sveler: Det spiser jeg bare på (sjeldne) ferjeturer, i så fall med smør og brunost. Anonymkode: 3b31b...ecb
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #6 Skrevet 26. oktober 2022 Amerikanske pannekaker med stekt egg og bacon, eller bær. Anonymkode: dc862...1d8
Blåjojo Skrevet 26. oktober 2022 #7 Skrevet 26. oktober 2022 Vanlige pannekaker spiser jeg med sukker eller syltetøy. Sveler spiser jeg med smør, sirup og brunost. Evt. sukker eller syltetøy.
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #8 Skrevet 26. oktober 2022 Pannekaker: der kan jeg bruke feks friske bær, syltetøy og siruper. Sveler: det spiser jeg kun til kaffe, ikke til frokost. Så da bruker jeg smørkrem. Anonymkode: db484...999
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #10 Skrevet 26. oktober 2022 Her veksler jeg på å lage 100 egg-frokost varianter hver lørdag og søndag morgen med ristet hjemmebakt brød. Det har jeg gjort i snart 20 år. Anonymkode: 6fdec...cd0
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #11 Skrevet 26. oktober 2022 Til pannekaker, mix og match det man selv liker. Jeg setter gjerne frem oppkuttet frukt, bær, bacon, honning, syltetøy, blåmuggost, brie. Evt ruccula, rømme og stekt sopp til pannekaker uten sukker Anonymkode: 92758...4a9
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2022 #12 Skrevet 26. oktober 2022 Syltetøy. Brunost. Rømme. Eller et tynt lag med sukker... Anonymkode: 09332...2e7
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2022 #13 Skrevet 27. oktober 2022 Hverken pannekaker eller sveler er vanlig frokostmat for meg. Sveler er kaffemat med brun ost eller smørkrem. Pannekaker bruker jeg stekt bacon og blåbærsyltetøy til. Anonymkode: d0a36...82c
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2022 #14 Skrevet 27. oktober 2022 AnonymBruker skrev (23 timer siden): Hvilket pålegg/tilbehør bruker dere til pannekaker og sveler? Anonymkode: 827fc...28b «Vanlige» norske pannekaker: sukker og tomatsuppe ved siden av. Amerikanske pannekaker: Lønnesirup og hele jordbær. Sveler: smør og jordbærsyltetøy eller brunost. Anonymkode: 5289b...d34
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2022 #15 Skrevet 27. oktober 2022 Pannekakerbruker jeg jordbærsyltetøy på pog de serveres sammen med tomatsuppe. Til middag, ikke frokost. På sveler bruker jeg smør og brunost, eller til nød jordbærsyltetøy og rømme. Til kaffen, ikke frokost. Anonymkode: 810c0...004
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå