AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #1 Skrevet 25. oktober 2022 Jeg har pleid å spise sjokolade rett fra kjøleskapet siden jeg liker at den er kald. Jeg har hørt at sjokolade bør romtempereres. Er det vesentlig for smaken sin del? Hva synes dere? På hvilken måte blir den i tilfelle annerledes av å være i kjøleskap? Anonymkode: ff4b9...ae6
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #2 Skrevet 25. oktober 2022 Det smaker litt mer når den ikke er kald. Litt som at is blir mye søtere når den smelter. Anonymkode: d5903...531 2
Million Skrevet 25. oktober 2022 #3 Skrevet 25. oktober 2022 Sjokolade rett fra kjøleskapet smaker jo ingenting og er helt ubrukelig. Da lar jeg heller være å spise sjokolade (som jeg elsker). Nei, sjokolade må være romtemperatur, da smaker den virkelig sjokolade! Unntatt på de aller varmeste sommerdagene da, når det er type 27-30 grader inne. Da putter jeg den i kjøleskapet en liten stund før jeg skal spise den, så den ikke er så myk pga varme at den bøyer seg lenger. Men stort sett er romtemperatur i Norge helt greit for sjokolade, og da smaker den noe! 3
AnonymBruker 42 Skrevet 25. oktober 2022 #4 Skrevet 25. oktober 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Jeg har pleid å spise sjokolade rett fra kjøleskapet siden jeg liker at den er kald. Jeg har hørt at sjokolade bør romtempereres. Er det vesentlig for smaken sin del? Hva synes dere? På hvilken måte blir den i tilfelle annerledes av å være i kjøleskap? Anonymkode: ff4b9...ae6 Det er for folk som har "dårlige" smaksløker, antageligvis Noen sjokolader passer kalde pga. konsistens, og andre ikke - etter min ydmyke mening Øl må være varm, for da smaker den mer🤪 2
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #5 Skrevet 25. oktober 2022 Spiser sjokolade fra kjøleskapet eller frysa Anonymkode: 15541...0ac 3
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #6 Skrevet 25. oktober 2022 Walter fra Freia sier at sjokolade aldri skal i kjøleskapet. Anonymkode: 59dc9...1ec 1
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #7 Skrevet 25. oktober 2022 Kald sjokolade eller godteri er det beste. Jeg syns den smaker nesten likt. Ja, den blir søtere varm men liker sjokoladen hard. Anonymkode: 82c91...9aa 2
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #8 Skrevet 25. oktober 2022 AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Jeg har pleid å spise sjokolade rett fra kjøleskapet siden jeg liker at den er kald. Jeg har hørt at sjokolade bør romtempereres. Er det vesentlig for smaken sin del? Hva synes dere? På hvilken måte blir den i tilfelle annerledes av å være i kjøleskap? Anonymkode: ff4b9...ae6 Kjøleskapskald sjokolade er blasfemi!☺️ Anonymkode: 99f2a...d7b 2
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #9 Skrevet 25. oktober 2022 Sjokolade smaker best når den er kjøleskapkald syns jeg. Smaken er som baken sies det. Anonymkode: 9ba84...49c 4
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #10 Skrevet 25. oktober 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Kjøleskapskald sjokolade er blasfemi!☺️ Anonymkode: 99f2a...d7b Bortsett fra Krokanrull. Krokanrull fra kjøleskapet er snadder. Anonymkode: f7154...8a4 3
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #11 Skrevet 25. oktober 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Spiser sjokolade fra kjøleskapet eller frysa Anonymkode: 15541...0ac Enig! Kan ikke engang ta plata ut av kjøleskapet, må hente meg en og en bit der inne😅 Småsjokolader, spesielt Troika er magisk god i fryst tilstand! Liker faktisk ikke romtemperert sjokolade, da klarer jeg godt å la den være. Anonymkode: 58a99...7a7 2
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #12 Skrevet 25. oktober 2022 Sjokoladesmaken kommer tydeligere frem når den er romtemperert, men personlig elsker jeg konsistensen til f.eks. melkesjokolade når den er kjøleskapskald 😋 Anonymkode: 79835...e6e 1
Brunhilde Skrevet 26. oktober 2022 #13 Skrevet 26. oktober 2022 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Sjokoladesmaken kommer tydeligere frem når den er romtemperert, men personlig elsker jeg konsistensen til f.eks. melkesjokolade når den er kjøleskapskald 😋 Anonymkode: 79835...e6e Jeg er helt enig i akkurat dette. Fylte sjokolader er best romtemperert, men melkesjokolade er best når den er så kald at den nesten knaser når man tygger den. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå