AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2022 #2 Skrevet 19. oktober 2022 Fruktaner : Ny forskning viser at det er stor sannsynlighet for at glutensensitive ikke er sensitive mot gluten – men at det er fruktaner som er den store synderen. Norsk Cøliakiforening https://ncf.no/forskning/siste-innen-forskning/forskning-mener-gluten-ikke-er-synderen Anonymkode: e9981...d61 1 1
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2022 #3 Skrevet 20. oktober 2022 Prøv et kosthold uten kornprodukter å se hvordan det går for deg. Anonymkode: d48e5...611
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå