Gå til innhold

Pasta med kjøttdeig som har stått i kjøleskapet siden mandag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis den har stått kaldt, ja, og ikke mange timer på kjøkkenbenken.

Anonymkode: 86055...c69

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, fres det varmt i steikepanna. Går helt fint så lenge det har stått i kjøleskapet.

Anonymkode: ffd79...690

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Ups skrev feil, mente søndag som var.

TS

Anonymkode: aa02e...b77

To dager i kjøleskapet? Ingen fare.

Anonymkode: d1af0...a97

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Ups skrev feil, mente søndag som var.

TS

Anonymkode: aa02e...b77

 

Ferskvarer som kjøtt er innafor å spise i 2-3 dager, kvernet kjøtt har kortere holdbarhet enn helt kjøtt.

Spørsmål; satte du pastaen raskt inn i kjøleskapet etter å ha laget det? Eller sto restene på benken i romtemperatur hele kvelden? Pasta kan nemlig være farlig å spise da. Det utvikles en farlig smaksløs og luktfri giftig bakterie i pasta og ris som står i romtemperatur. Artikkel om temaet her.

 

 

Fra Matprat:

Produkt: Holdbarhet i pose/skål/kartong: Holdbarhet vakuumpakket:
Kjøttdeig/ karbonadedeig/ medisterdeig 4 dager 8-10 dager
Endret av Million
La til link
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Ups skrev feil, mente søndag som var.

TS

Anonymkode: aa02e...b77

Ja,klart det🤗

Restemat er det beste som fins🤤

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...