AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #1 Del Skrevet 18. oktober 2022 trygt å spise i kveld? Anonymkode: aa02e...b77 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #2 Del Skrevet 18. oktober 2022 Altså siden i går? Ja. Anonymkode: f28de...67f 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #3 Del Skrevet 18. oktober 2022 Siden mandag? I går altså? Anonymkode: d1af0...a97 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #4 Del Skrevet 18. oktober 2022 Ups skrev feil, mente søndag som var. TS Anonymkode: aa02e...b77 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #5 Del Skrevet 18. oktober 2022 Hvis den har stått kaldt, ja, og ikke mange timer på kjøkkenbenken. Anonymkode: 86055...c69 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #6 Del Skrevet 18. oktober 2022 Ja, fres det varmt i steikepanna. Går helt fint så lenge det har stått i kjøleskapet. Anonymkode: ffd79...690 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamajune11 Skrevet 18. oktober 2022 #7 Del Skrevet 18. oktober 2022 I kjøleskap? Ja. På benken i romtempratur? NEI 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #8 Del Skrevet 18. oktober 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Ups skrev feil, mente søndag som var. TS Anonymkode: aa02e...b77 To dager i kjøleskapet? Ingen fare. Anonymkode: d1af0...a97 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #9 Del Skrevet 18. oktober 2022 Jeg ville spist det ja. Anonymkode: ce5c1...4ec 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 18. oktober 2022 #10 Del Skrevet 18. oktober 2022 (endret) AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Ups skrev feil, mente søndag som var. TS Anonymkode: aa02e...b77 Ferskvarer som kjøtt er innafor å spise i 2-3 dager, kvernet kjøtt har kortere holdbarhet enn helt kjøtt. Spørsmål; satte du pastaen raskt inn i kjøleskapet etter å ha laget det? Eller sto restene på benken i romtemperatur hele kvelden? Pasta kan nemlig være farlig å spise da. Det utvikles en farlig smaksløs og luktfri giftig bakterie i pasta og ris som står i romtemperatur. Artikkel om temaet her. Fra Matprat: Produkt: Holdbarhet i pose/skål/kartong: Holdbarhet vakuumpakket: Kjøttdeig/ karbonadedeig/ medisterdeig 4 dager 8-10 dager Endret 18. oktober 2022 av Million La til link Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flusa Skrevet 18. oktober 2022 #11 Del Skrevet 18. oktober 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Ups skrev feil, mente søndag som var. TS Anonymkode: aa02e...b77 Ja,klart det🤗 Restemat er det beste som fins🤤 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå