AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2022 #1 Skrevet 15. oktober 2022 Åpnet et stor pakke skivet bacon for tre uker siden. Tok av litt bacon med en gaffel og la det rett over med gaffelen i en lufttett boks som siden har stått i kjøleskapet. Baconet ser ut og lukter normalt, men ser noen skriver på nettet at bacon kun er holdbart noen dager etter åpning. Noen tanker? Anonymkode: adbc8...f67
Million Skrevet 15. oktober 2022 #2 Skrevet 15. oktober 2022 TRE UKER siden det ble åpnet? Bacon er fullt av fett som harskner og kjøtt som har ligget åpnet i så lang tid, ville ikke JEG spist i hvert fall. Det hadde gått rett i søpla. Ferskvare er ferskvare. 3
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2022 #3 Skrevet 15. oktober 2022 hadde jeg aldri gjort, du skule lagt det i fryseren når du åpnet pakken Anonymkode: 541aa...985 2
Mezzosoprena Skrevet 15. oktober 2022 #4 Skrevet 15. oktober 2022 Aldri i verden om jeg hadde spist bacon som ble åpnet for tre uker siden. 2
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2022 #5 Skrevet 15. oktober 2022 Flertallet har talt. Det gikk i søpla! Anonymkode: adbc8...f67 1
Muskath Skrevet 15. oktober 2022 #6 Skrevet 15. oktober 2022 Enig, selv om det både er saltet og røkt, var det litt lenge å la det ligge. Som sagt over, så harskner fett, og det er ikke lurt å spise.
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 15. oktober 2022 #7 Skrevet 15. oktober 2022 Jeg hadde spist det hvis det ikke luktet surt eller dårlig.
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2022 #8 Skrevet 15. oktober 2022 Muskath skrev (21 minutter siden): Enig, selv om det både er saltet og røkt, var det litt lenge å la det ligge. Som sagt over, så harskner fett, og det er ikke lurt å spise. Det har jo ligget lufttett, så da harskner det ikke på samme måte. Men tok ikke sjangsen uansett Anonymkode: adbc8...f67
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2022 #10 Skrevet 18. oktober 2022 Det luktet ikke og så bra ut. Lufttett boks. Rart menneskeheten har overlevd uten åpne matbutikker 7 dager i uka i bare få år... Anonymkode: 36aa9...563 1
Maskinfører Skrevet 18. oktober 2022 #11 Skrevet 18. oktober 2022 Burde satt på en hvit tape og skrevet dato for utgang
Brunhilde Skrevet 21. oktober 2022 #12 Skrevet 21. oktober 2022 Maskinfører skrev (På 18.10.2022 den 3.08): Burde satt på en hvit tape og skrevet dato for utgang Nå husker ikke jeg om bacon er "best før" eller "holdbar til", men begge datoene gjelder uåpnede pakker. Jeg har som regel å fryse slike "rester" om det så bare er en skive eller to, det kan alltids brukes til en pizza og jeg slipper å kaste. 1
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2022 #13 Skrevet 21. oktober 2022 Hvis problemet er at det harskner, vil vel det være mulig å lukte eller smake? Anonymkode: b28b3...335
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2022 #14 Skrevet 21. oktober 2022 Du merker veldig godt på bacon om det er dårlig, så om det ser ok ut kan du steke det og smake. Smaker det bra er det helt ok. Du kjenner det også godt på lukta når du steker det om det er i orden. Anonymkode: 6331d...ec3
aerox Skrevet 21. oktober 2022 #15 Skrevet 21. oktober 2022 Det hadde jeg stekt og spist uten problemer😀
Maskinfører Skrevet 21. oktober 2022 #16 Skrevet 21. oktober 2022 Brunhilde skrev (9 timer siden): Nå husker ikke jeg om bacon er "best før" eller "holdbar til", men begge datoene gjelder uåpnede pakker. Jeg har som regel å fryse slike "rester" om det så bare er en skive eller to, det kan alltids brukes til en pizza og jeg slipper å kaste. Bacon er vel opprinnelig salt og holder seg over holdbarhet mener jeg fryser ned slikt jeg også ikke no særlig og kaste mat
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå