AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2022 #1 Skrevet 11. oktober 2022 For dere som har prøvd litt ulike ferdige pizzabunner - hvilken synes dere er best? Kan gjelde både de man ruller ut, og de forhåndsstekte som finnes i «brødområdet» i butikken (pakket i plast). Skriv gjerne hvor man kan kjøpe bunnen også, hvis dere svarer 😊 Anonymkode: afb72...95b
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2022 #2 Skrevet 11. oktober 2022 Peppes ferdigdeig på rull er den eneste som funker hos oss. Anonymkode: 2048b...846 1
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2022 #3 Skrevet 11. oktober 2022 Denne! Du får den på Kiwi til 70 ish, ligger kaldt. 2 bunner i pakken. Peppes kan ta seg ei bolle! Anonymkode: 49d62...f98 5
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2022 #4 Skrevet 11. oktober 2022 AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Denne! Du får den på Kiwi til 70 ish, ligger kaldt. 2 bunner i pakken. Peppes kan ta seg ei bolle! Anonymkode: 49d62...f98 Den må jeg prøve 😊 Vet du om den finnes på Spar også? Har ikke Kiwi i nærheten Anonymkode: afb72...95b
Pølsevann Skrevet 11. oktober 2022 #6 Skrevet 11. oktober 2022 Peppes deigen som man må "bake ut" selv. Italiensk type.
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2022 #7 Skrevet 11. oktober 2022 Hvorfor lager dere ikke pizzadeigen selv? Anonymkode: dbc66...84d
Pølsevann Skrevet 11. oktober 2022 #8 Skrevet 11. oktober 2022 (endret) AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Hvorfor lager dere ikke pizzadeigen selv? Anonymkode: dbc66...84d Fordi jeg ikke gidder. Er mye raskere å ta den ut av kjøelskapet enn å finne frem kjøkkenmaskinen og etterpå vaske den opp. + jeg og baking er ikke venner.. Endret 11. oktober 2022 av Pølsevann 3
Bubs000 Skrevet 11. oktober 2022 #9 Skrevet 11. oktober 2022 Her går det i Peppes eller eldorado. Pleier å kun sette inn den ferdige deigen i ovnen i ca 3 min før jeg tar den ut igjen, deretter legger jeg på alt av tilbehør. Så inn i ovnen så lenge det står på pakken. Deigen blir SÅ god. Bare et tips 2
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2022 #10 Skrevet 12. oktober 2022 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Hvorfor lager dere ikke pizzadeigen selv? Anonymkode: dbc66...84d Lager du all mat fra bunnen? Anonymkode: cd7d6...4f9 3
AnnePåLande Skrevet 12. oktober 2022 #11 Skrevet 12. oktober 2022 Synes Eldorado fullkorn pizzabunn er god. Ser noen har anbefalt surdeigspizzabunn. Har sett den på Kiwi. Prøver den neste gang 😊
AnnePåLande Skrevet 12. oktober 2022 #12 Skrevet 12. oktober 2022 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Hvorfor lager dere ikke pizzadeigen selv? Anonymkode: dbc66...84d Noen ganger er det greit med raske løsninger.
Brunhilde Skrevet 14. oktober 2022 #13 Skrevet 14. oktober 2022 AnonymBruker skrev (På 11.10.2022 den 20.22): Hvorfor lager dere ikke pizzadeigen selv? Anonymkode: dbc66...84d Det må jeg innrømme at jeg også lurer på. AnonymBruker skrev (På 12.10.2022 den 13.47): Lager du all mat fra bunnen? Anonymkode: cd7d6...4f9 Nei, ikke all mat, men veldig mye (selv om det ikke var meg du siterte). Det eneste som tar tid med pizzadeig er hevingen, men med rette oppskrift kan du lage den både en og to dager før og heve i kjøleskapet. Så er det bare å ta den ut et par timer før pizzaen skal lages. Jeg syns hjemmebakt pizzabunn er så uendelig mye bedre enn ferdigkjøpt, derfor lager jeg helst selv. 2
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2022 #14 Skrevet 14. oktober 2022 Brunhilde skrev (1 time siden): Det må jeg innrømme at jeg også lurer på. Nei, ikke all mat, men veldig mye (selv om det ikke var meg du siterte). Det eneste som tar tid med pizzadeig er hevingen, men med rette oppskrift kan du lage den både en og to dager før og heve i kjøleskapet. Så er det bare å ta den ut et par timer før pizzaen skal lages. Jeg syns hjemmebakt pizzabunn er så uendelig mye bedre enn ferdigkjøpt, derfor lager jeg helst selv. Men når man kommer hjem fra barnehagen kl 16.45 og leggetid er 19.00 så har man ikke et par timer å enten heve eller ta ut av kjøelskapet et par timer tidligere for. Jeg og lager det meste fra bunn, men akkurat pizzabunn gidder jeg ikke. Anonymkode: fadee...668
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2022 #16 Skrevet 14. oktober 2022 Brunhilde skrev (3 timer siden): Det må jeg innrømme at jeg også lurer på. Nei, ikke all mat, men veldig mye (selv om det ikke var meg du siterte). Det eneste som tar tid med pizzadeig er hevingen, men med rette oppskrift kan du lage den både en og to dager før og heve i kjøleskapet. Så er det bare å ta den ut et par timer før pizzaen skal lages. Jeg syns hjemmebakt pizzabunn er så uendelig mye bedre enn ferdigkjøpt, derfor lager jeg helst selv. Enig med deg, men mange av de nye pizzadeigene er ferdiglagde langtidshevde pizza-emner man bare klemmer ut. Sånn ferdiglaget pizzabunn / kavring innpakket i plast håper jeg de fleste ble ferdige med i forrige århundre 🤭 Anonymkode: c8dd2...96f
Brunhilde Skrevet 15. oktober 2022 #17 Skrevet 15. oktober 2022 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Men når man kommer hjem fra barnehagen kl 16.45 og leggetid er 19.00 så har man ikke et par timer å enten heve eller ta ut av kjøelskapet et par timer tidligere for. Jeg og lager det meste fra bunn, men akkurat pizzabunn gidder jeg ikke. Anonymkode: fadee...668 Jeg ser at det kan bli stress når man lager pizza på en ukedag. Jeg lager som regel pizza i helgen, da har jeg god tid. AnonymBruker skrev (10 timer siden): Enig med deg, men mange av de nye pizzadeigene er ferdiglagde langtidshevde pizza-emner man bare klemmer ut. Sånn ferdiglaget pizzabunn / kavring innpakket i plast håper jeg de fleste ble ferdige med i forrige århundre 🤭 Anonymkode: c8dd2...96f Jeg har verken sett eller prøvd den varianten, men skal definitivt gjøre det. Har du et tips til en god og til hvor man kjøpe den?
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2022 #18 Skrevet 15. oktober 2022 Pølsevann skrev (På 11.10.2022 den 20.39): Fordi jeg ikke gidder. Er mye raskere å ta den ut av kjøelskapet enn å finne frem kjøkkenmaskinen og etterpå vaske den opp. + jeg og baking er ikke venner.. Trenger ikke kjøkkenmaskin. Men skjønnet jo at det går hakket fortere med ferdig. Anonymkode: f8a78...a28
Pølsevann Skrevet 15. oktober 2022 #19 Skrevet 15. oktober 2022 Brunhilde skrev (2 timer siden): Jeg ser at det kan bli stress når man lager pizza på en ukedag. Jeg lager som regel pizza i helgen, da har jeg god tid. Jeg har verken sett eller prøvd den varianten, men skal definitivt gjøre det. Har du et tips til en god og til hvor man kjøpe den? Denne bruker vi, og synes den er veldig bra. Liten pizza med tynn bunn, så vi bruker 2 stk til 2 voksne og 1 lite barn. 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2022 #20 Skrevet 15. oktober 2022 Husk at mange pizzasjapper selger bare deigen. Villa paradiso i Oslo gjør det, koster 40kr for en bunn. Kjempekjekt, kjøpt der mange ganger. Spurt andre steder også, de sier også ja. Så du har mange muligheter. Kunne aldri falle meg inn å kjøpe en ferdigbunn i butikken, sorry. Da står jeg over pizza. Anonymkode: b530d...096 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå