Gå til innhold

Sushiris uten sukker?


Fremhevede innlegg

Skrevet

Jeg har tenkt å prøve å lage nigiri med laks hjemme. Kan man bruke kun riseddik og droppe sukker i laken? 
evt hvis man kjøper riseddik med sukker som ingrediens?

Anonymkode: f68fc...aad

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Aldri brukt sukker (er det vanlig?), bare riseddik 

Anonymkode: bd51c...366

Skrevet
AnonymBruker skrev (10 timer siden):

Aldri brukt sukker (er det vanlig?), bare riseddik 

Anonymkode: bd51c...366

Oppskrifter på nettet sier alle at risedikken skal kokes opp med vann og sukker. 
men det finnes jo risedikk som i seg selv inneholder sukker og noen uten sukker. Jeg kunne tenkt meg uten sukker at all jeg da, men veit ikke om det da ikke blir noe godt

Anonymkode: f68fc...aad

Skrevet

Kjøper man sushi su er den allerede ferdig blandet og klar for bruk. Riseddik blandes med salt og sukker før marinering av risen. Du kan jo bare prøve å droppe sukkeret og se hvordan det blir, men tipper den sursøte balansen har ganske mye å si for smaken..

Anonymkode: 69ae8...f8f

Skrevet
AnonymBruker skrev (23 minutter siden):

Kjøper man sushi su er den allerede ferdig blandet og klar for bruk. Riseddik blandes med salt og sukker før marinering av risen. Du kan jo bare prøve å droppe sukkeret og se hvordan det blir, men tipper den sursøte balansen har ganske mye å si for smaken..

Anonymkode: 69ae8...f8f

Men hva hvis den risedikken man kjøper inneholder sukker? Trenger man da blande enda mer sukker inn i en laken?

Anonymkode: f68fc...aad

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...