AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #1 Skrevet 4. oktober 2022 Ja, som overskriften sier - jeg ser etter middager som er enkle og raske og lage, og i tillegg smaker skikkelig godt. Noen som har noen tips? ☺️ Anonymkode: a336f...5cb
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #3 Skrevet 4. oktober 2022 Fylt pita, wraps med guac og grønnsaker (og evt laks) Anonymkode: 009b7...699
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #4 Skrevet 4. oktober 2022 Pokebowl med salmalaks. Anonymkode: 37641...fd7
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #5 Skrevet 4. oktober 2022 Gulrot og ingefærsuppe 2 ss olivenolje 1 stk gul løk 700 g gulrot kuttet 60 g fersk ingefær 6 dl vann 4 dl kokosmelk 1 terning grønnsaksbuljong salt og pepper Skrell grønnsakene og kutt i biter. Ingefæren i tynne skiver Varm opp olje i en gryte og ha i løk, gulrot og ingefær. La det surre i ca. 10 minutter på middels varme. Hell i vann,smuldre opp buljong og kok opp. La det koke til grønnsakene er møre, ca. 10 minutter. Bruk en stavmikser eller en blender. Hell i kokosmelken og kjør til du har en jevn suppe. Smak til med salt og pepper og server med digg byggryn og/eller godt brød Digge toppinger til suppen :Gresskarkjerner,granateple,krutonger,rista kikerter, Blomkålcurry ( til 2 personer) Nøytral olje til steking 1 gul løk, finhakket 2 fedd hvitløk, finhakket 1 ss finrevet fersk ingefær 2 ss rød currypaste 1 liten blomkål 1 boks kikerter (240 g avrente) 1 boks kokosmelk ( 400 g) saft av sitronsalt salt, pepper fersk koriander nanbrød Del opp blomkål i buketter og skyll kikertene i kaldt vann. Varm olje i en dyp stekepanne / wokpanne. Stek løken til den er myk og blank. Tilsett ingefær, hvitløk og currypaste og stek til alt er blandet godt sammen, ca et minutt. Tilsett blomkål og stek et par minutter. Hell over kokosmelk og legg på lokk og la småputre til blomkålen er mør, ca 10-15 minutter. På slutten av koketiden tilsettes kikerter, smak til med sitron, salt og pepper. Rett før servering tilsetter du hakket koriander. Serveres med nanbrød. Kremet pasta 1 løk 2 fedd hvitløk 8-10 stk valgfri sopp 100g brokkoli 200g pasta Salt 1 ss olivenolje 240ml kokosmelk 100g erter, frosne Svart pepper, etter smak Vask brokkolien og del den i små buketter Skrell og finhakk hvitløk og løk og rengjør og skjær soppen i skiver. .Varm olivenolje i en stor panne,sauter løk og hvitløk i ca 30 sekunder,tilsett soppen. og stek i 3-4 minutter. Tilsett så brokkoli,erter og kokosmelk,småkok i ca. 7-8 minutter under lokk. Kok opp pasta,tilsett i panna,rør om og server Anonymkode: 549ab...6d0
Maskinfører Skrevet 5. oktober 2022 #6 Skrevet 5. oktober 2022 Blir Fjordland Biff Stroganoff med ris
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå