AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #1 Del Skrevet 4. oktober 2022 Jeg erfarer det. De beste bakerne erfarer det også. Prøv det selv, så skal du se. Anonymkode: f617e...5e2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #2 Del Skrevet 4. oktober 2022 Jeg får sjeldent bra resultat med kaldheving, de gangene jeg klarer å planlegge slikt dagen før. For meg er hemmeligheten mye elting og to gode hevinger i romtemperatur, samt at deigen må være bløt nok. Anonymkode: 3421d...640 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
altflyter Skrevet 4. oktober 2022 #3 Del Skrevet 4. oktober 2022 (endret) Jeg baker mye og har prøvd alle tenkelige teknikker. Min erfaring er at den beste gjærbaksten får du hvis du bruker smør i terninger istedenfor å smelte og et egg i deigen for å gjøre dem ekstra luftig. Til slutt en seig deig og jevn pensling med melk slik at bollene når de er rullet ut, holder seg myke og gode 😊 altså pensle ca Hvert kvarter mens de etterhever. Rådet mange får med at man skal elte til deigen slipper bollen er bare tull. Da er det alt for mye mel i deigen. Jeg merker for øvrig ingen forskjell på kaldheving og vanlig heving, men bollene må få god tid til å heve😊 Kan legge til at pensling med egg gjør bollene seige og det danner seg fort en hinne på bunnen som ikke smaker noe godt 😊 Endret 4. oktober 2022 av altflyter 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #4 Del Skrevet 4. oktober 2022 Mine blir best når jeg setter de til heving der vartvannstanken er, og der er det varmt! Samt pensling med melk Anonymkode: bd779...af4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #5 Del Skrevet 4. oktober 2022 Ja, det er jeg enig i. Bruke mindre gjær, heve lenge. Gjerne 12 timer. Anonymkode: 53351...b4e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåjojo Skrevet 4. oktober 2022 #6 Del Skrevet 4. oktober 2022 Jeg får best resultat når jeg baker med thangzong-metoden. Har aldri fått bakverk som har holdt seg så godt som det jeg gjør nå. Og jeg har fulgt mange råd og tips opp gjennom årene. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå