AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #1 Skrevet 4. oktober 2022 Hei, trenger tips til hva som kan være godt å ta med å spise i lunsjpausen på jobb. Har gått mye i knekkebrød for min del men trenger litt inspirasjon. Anonymkode: e4334...e3d
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #2 Skrevet 4. oktober 2022 Salat Wraps Kjøleskapsgrøt Middagsrester Anonymkode: 01de9...e03
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #3 Skrevet 4. oktober 2022 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Hei, trenger tips til hva som kan være godt å ta med å spise i lunsjpausen på jobb. Har gått mye i knekkebrød for min del men trenger litt inspirasjon. Anonymkode: e4334...e3d Spinatsnurrer som jeg lager i stor porsjon og fryser ned,tar opp om morningen så er de tint innen lunsj Deig 20 g Fersk gjær 5 dl Speltmel 3 dl Lunkent vann Salt Fyll 350 g Frossen spinat 1 Løk 7-10 Oliven Soltørket tomat 1 fedd Hvitløk Smuldre gjær i en bolle og ha over lunkent vann. Rør rundt til gjæren er løst opp og tilsett litt salt. Ha i litt og litt mel og rør det inn slik at du hele tiden har kontroll på konsistensen. Her kan du variere litt med de meltyper du har og liker, og bruk gjerne litt sammalt mel - så blir den litt grovere. Det varierer fra meltype til meltype og fra pakke til pakke hvor mye væske som trengs, men deigen skal være ganske våt - da hever den best. Tilsett mer mel om det trengs. Ha over plast eller et lokk og la den heve en times tid, evt. i kjøleskapet over natten. Lag så fyllet. hakk opp løken og stek den i en panne. Tilsett spinat og hvitløk - hakket eller revet. Krydre med salt og pepper. Hakk opp oliven og soltørket tomat Når deigen er ferdig hevet, kjevle den utover et melet underlag ca. ½cm tykk. Prøv å få et avlangt rektangel. Smør spinatblandingen utover og strø over oliven og soltørket tomat Rull nå sammen deigen fra langsiden slik at du får en lang pølse (samme fremgangsmåte som kanelsnurrer). Det kan være greit å ha en bakeskrape om deigen har festet seg litt til underlaget. Skjær den opp i ca. 4-5 cm tykke skiver og legg disse til etterheving (ca. 30 min.) på et stekebrett med bakepapir. Stekes i ovnen på 200°C i 15 minutter. Anonymkode: 5578b...0c4 1 1
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2022 #4 Skrevet 4. oktober 2022 Fritatta; Kokte poteter, litt stekte grønnsaker, hell over vispede egg, og ovnsbak. Lager tunfisksalat, og har i salatwraps. (fraktes separat) Salade nicoise, tunfisk, salat, tomater, kokt egg, viniagrette Brokkolisalat; brokkoli, rødløk, bacon, dressing Gratinerte rotgrønnsaker med ost, og evt litt magerpølse. Falafler, grønn salat, og tahinidressing Kyllingpai, wok, nudelsalat........ Anonymkode: 61cb9...a27
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå