Gå til innhold

Holdbarhet tomatpuré på glass


Anbefalte innlegg

Gjest Vetatjegikkevet
Skrevet

Hei! Lurer på om noen vet eller klarer å finne troverdig info om dette:

Tomatpure på glass er merket med en ukes holdbarhet etter åpning, men selv etter en måned ser den helt fin ut.

Er det som syltetøy - trygt så lenge du ikke ser mugg - eller er dette en matvare som kan bli usynlig dårlig (som pølser, rester av ris og pasta, med mer)?

Hater å kaste mat, og i hvert fall om den egentlig er helt trygg.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker bare å lukte og evt smake på tomatpureen etter åpning. Jeg ser fort om det har blitt mugg enten på innsiden av glasset eller nedi tomatpuréen. Det bruker gjerne å komme før 1 måned for min del da, men det har kanskje noe med tempen på kjøleskapet.

Nå er ikke jeg noe mikrobiolog da..

Anonymkode: c6f94...700

Skrevet

Tomat gjærer. Ville ikke ha brukt den mer enn en dag etter åpning.

Skrevet

Jeg fryser alltid ned slike rester. De holder ikke lenge nok i kjøleskapet til at jeg vil oppbevare det der 

Anonymkode: f6d3e...c03

  • Liker 1
Gjest Vetatjegikkevet
Skrevet

Takk for svar! Da ryker dette i søpla, også var det et lurt tips å fryse. Kan jo bare klemme den flat i en pose og brekke av det jeg trenger, men har ikke tenkt på det før. 🙏

Skrevet
Motelvibes skrev (3 timer siden):

Tomat gjærer. Ville ikke ha brukt den mer enn en dag etter åpning.

Hæ? Så lenge den ikke har mugg på seg så er den jo helt fin.

Anonymkode: ebd5c...8ab

  • Nyttig 1
Skrevet
Vetatjegikkevet skrev (3 timer siden):

Takk for svar! Da ryker dette i søpla, også var det et lurt tips å fryse. Kan jo bare klemme den flat i en pose og brekke av det jeg trenger, men har ikke tenkt på det før. 🙏

Bruk isbit-former. Frys ned i dem, så er det bare å plukke opp hva du trenger.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...