Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har nå laget grøtpulver til baby med havregryn, havremel og hirseflak, leser at dette skal varmes i kjele, men jeg bløtlegger en porsjon, altså morgendagens mat i dag, så da er det jo ganske grøtete dagen etter. Mulig det er fryktelig teit spørsmål, jeg ønsker å tynne ut grøten med morsmelk, er det tilstrekkelig å varme det i vannbad eller må det kokes opp av en grunn? Over alt leser jeg at det skal varmes i en kjele, men jeg syntes fort det brenner seg, også sliter jeg med å få ønsket konsistens. 

Anonymkode: 4834e...d06

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...