AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #1 Skrevet 29. september 2022 Jeg har nå laget grøtpulver til baby med havregryn, havremel og hirseflak, leser at dette skal varmes i kjele, men jeg bløtlegger en porsjon, altså morgendagens mat i dag, så da er det jo ganske grøtete dagen etter. Mulig det er fryktelig teit spørsmål, jeg ønsker å tynne ut grøten med morsmelk, er det tilstrekkelig å varme det i vannbad eller må det kokes opp av en grunn? Over alt leser jeg at det skal varmes i en kjele, men jeg syntes fort det brenner seg, også sliter jeg med å få ønsket konsistens. Anonymkode: 4834e...d06
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå