Rosenrød Skrevet 29. november 2005 #1 Skrevet 29. november 2005 Synes dette er så godt på brødet, så spiser det litt ofte... Men hvor sunt/usunt er det egentlig?
Belit Skrevet 29. november 2005 #2 Skrevet 29. november 2005 Det er da kjempesunt! Masse gode fettsyrer og fettløselige vitaminer. Bare så synd at fisk som ikke er varmebehandlet er nei-mat for oss med barn i magen
Gjest Piper Skrevet 29. november 2005 #3 Skrevet 29. november 2005 Laks er jo veldig sunt da, så jeg skulle tro at det er fornuftig å spise en del av det. Men om det gjelder røkelaks og gravlaks, vet jeg ikke. Men det er jo sunne fettstoffer i laksen, uansett om den er røkt, gravet eller kokt. Men jeg vet som sagt ikke
Gjest Pi Skrevet 29. november 2005 #4 Skrevet 29. november 2005 Det er mange år siden en som forsto seg på det, uttalte på TV at om røyking av mat, som konserveringsmetode, hadde blitt oppfunnet idag, så hadde den vært forbudt. Lurer på om det var kreftfremkallende stoffer i røyken? Det samme har vel også vært sagt om grillet mat. Jeg aksepterer fakta, men fortsetter med grillmat og fårepølse likevel. I moderate mengder er jeg ikke bekymret.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå