AnonymBruker Skrevet 28. september 2022 #1 Skrevet 28. september 2022 Jeg er ikke særlig erfaren med ost og har ikke smakt så mye forskjellig. Jeg spiser dem som oftest rett fra kjøleskapet. Er det veldig vesentlig for smaken å romtemperere dem? Det er stort sett parmesan, fetaost og noen ganger manchego, mozzarella eller camembert jeg spiser. Hvor lenge lar dere dem i tilfelle stå ute? Anonymkode: 022de...f70
AnonymBruker Skrevet 28. september 2022 #2 Skrevet 28. september 2022 Den blir vel romtemperert når den kommer på maten. Anonymkode: c238e...31c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå