AnonymBruker Skrevet 26. september 2022 #1 Skrevet 26. september 2022 Det er veldig godt og sunt og berekraftig :) Norsk kål Anonymkode: 95b08...9ef
Brunhilde Skrevet 26. september 2022 #4 Skrevet 26. september 2022 Jeg er glad i stekte nudler med løk, gulrøtter og kål. Da stekes jo grønnsakene også, og kålen får enda bedre smak når den er stekt.
Besserwisser Skrevet 27. september 2022 #5 Skrevet 27. september 2022 Koker dere da kålen før den stekes?
AnonymBruker Skrevet 27. september 2022 #6 Skrevet 27. september 2022 Steker det ofte 🤤 Anonymkode: edec4...8e6
AnonymBruker Skrevet 27. september 2022 #7 Skrevet 27. september 2022 Besserwisser skrev (1 minutt siden): Koker dere da kålen før den stekes? Koker ikke nei Anonymkode: edec4...8e6 1
AnonymBruker Skrevet 27. september 2022 #8 Skrevet 27. september 2022 Bærekraftig..? Er det robust også? Fremtidsrettet? Anonymkode: a46d9...fb5
AnonymBruker Skrevet 27. september 2022 #10 Skrevet 27. september 2022 Ja, en av gjengangerne til lunsj her nå er å steke opp finkuttet kål, vispe to-tre egg og helle over. En forenklet okonomyiaki. Anonymkode: 1c6ee...5d3
Brunhilde Skrevet 27. september 2022 #11 Skrevet 27. september 2022 Besserwisser skrev (10 timer siden): Koker dere da kålen før den stekes? Nei, bare finsnitter den først.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå