AnonymBruker Skrevet 26. september 2022 #1 Skrevet 26. september 2022 Noen som har peiling på hvordan man kan bruke soyabønner? Kanskje har en god oppskrift? Jeg kom nettopp over et godt tilbud på tørre soyabønner, men aaner jo ikke om de kan brukes til noe? 😳 Anonymkode: 366ef...88c
AnonymBruker Skrevet 26. september 2022 #2 Skrevet 26. september 2022 Du kan jo spise dem, som andre bønner? Altså bløtlegge - koke - ha i mat som salat, suppe, gryterett, brød etc. Du kan erstatte halvparten (eller alt) kjøtt i en oppskrift med bønner (erstatter du halvparten er absolutt alle, inkludert kresne barn eller voksne, helt uvitende). Du kan lage «hummus» av enhver bønne eller ert, ikke bare kikerter. Du kan lage tofu eller soyamelk, om du liker mer involvert matlaging. Anonymkode: 05c6b...360 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2022 #3 Skrevet 26. september 2022 Soyabønner slik vi spiser dem, er ikke heldig. Ser du hvordan de spises i Japan, fermentes de, og lages til temphe, eller miso. Eller de lager tofu. Her i vesten har vi en tendens til å overdrive bruken, som brukes moderat, og balansert i asia. Skal du likevel bruke dem, bør du se om du finner en koreansk eller japansk måte å tilberede dem på. Skal du bare koke ddm, ville jeg bløtelagt og trykkokt dem. Anonymkode: 8e87d...43e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå