Sophie. Skrevet 25. september 2022 #1 Skrevet 25. september 2022 Har masse purre. Kan disse deles, vaskes og fryse i pose? Holder de et år eller blir de bare Vassne?
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #2 Skrevet 25. september 2022 Ja, de kan deles, vaskes, kuttes opp i ønsket størrelse og fryses i poser. Bare å ta av og slenge de i pannen ved behov. Anonymkode: 0a1c2...861 1
Prelunia Skrevet 25. september 2022 #3 Skrevet 25. september 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Ja, de kan deles, vaskes, kuttes opp i ønsket størrelse og fryses i poser. Bare å ta av og slenge de i pannen ved behov. Anonymkode: 0a1c2...861 Signerer. Gjort det flere ganger.
Ullvott Skrevet 25. september 2022 #4 Skrevet 25. september 2022 (endret) Jeg synes store biter blir vassent, men tynne ringer fungerer godt. Passer uansett best til matretter der den skal varmes opp. Den er holdbar ganske lenge, og bør av luktgrunner pakkes grundig tett, så det ikke sprer seg purrelukt til alt annet i fryseren. Endret 25. september 2022 av Ullvott 1
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #5 Skrevet 25. september 2022 Bruk to poser. Anonymkode: a26ea...be0
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #6 Skrevet 25. september 2022 Jeg ville forvellet dem først. Anonymkode: bb096...d40
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #7 Skrevet 25. september 2022 AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Jeg ville forvellet dem først. Anonymkode: bb096...d40 Hvorfor det? (Ærlig nysgjerrighet, ikke protest. ) Jeg husker fra barndommen at typiske norske "suppegrønnsaker" ble kjøpt i store mengder i sesong på høsten, skåret opp i ferdige biter og fryst ned, klare til å puttes i gryta utover vinteren. Kan ikke huske at noe av det ble forvellet, og kvaliteten var bra når det ble tatt opp igjen. Anonymkode: 08681...98c
AnonymBruker Skrevet 26. september 2022 #8 Skrevet 26. september 2022 Det finnes frosne grønnsaker på butikken. Så ja. Anonymkode: 7e092...238
AnonymBruker Skrevet 26. september 2022 #9 Skrevet 26. september 2022 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Hvorfor det? (Ærlig nysgjerrighet, ikke protest. ) Jeg husker fra barndommen at typiske norske "suppegrønnsaker" ble kjøpt i store mengder i sesong på høsten, skåret opp i ferdige biter og fryst ned, klare til å puttes i gryta utover vinteren. Kan ikke huske at noe av det ble forvellet, og kvaliteten var bra når det ble tatt opp igjen. Anonymkode: 08681...98c Riktig og rask forvelling gjør at grønnsaker holder seg enda bedre i fryseren og under opptining, og både farge og næringsstoffer bevares også bedre. Frossengrønnsaker som ikke har vært forvellet taper mye mer vitaminer og antioksidanter. Anonymkode: 15b44...109 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå