AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #1 Skrevet 24. september 2022 Den fantes jo i mange varianter. Hvitløk, Provence, og ikke minst lørdagskyllingen. De var fint aromatisert av disse krydder variantene, smakte dritgodt. Hva er det Prior driver med? Skjønner de ikke markedet. 100% sikker på at dette solgte i hopetall. Anonymkode: 2381c...a36 6 3
Tarzani Skrevet 24. september 2022 #2 Skrevet 24. september 2022 Har spist sånn idag. Men det stod grillkrydder på da, ikke lørdagskylling slik som før. 2
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #3 Skrevet 24. september 2022 Tarzani skrev (Akkurat nå): Har spist sånn idag. Men det stod grillkrydder på da, ikke lørdagskylling slik som før. I folie? Hvor pokker fant du det? Anonymkode: 2381c...a36
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #4 Skrevet 24. september 2022 Så det på Kiwi i dag. Folkets Anonymkode: 1ef9e...643
Tarzani Skrevet 24. september 2022 #5 Skrevet 24. september 2022 På Spar. Akkurat samme innpakning som lørdagskyllingen, bare med ny smak. 3
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #6 Skrevet 24. september 2022 Husker disse fra 90- og 00-tallet. Spiste mye av de før! Anonymkode: 73c5e...851 6 1
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #7 Skrevet 24. september 2022 Sånn harrykylling i et slags folieboks? Hils 1995 fra meg! Anonymkode: 01602...f32 1
atropos Skrevet 24. september 2022 #8 Skrevet 24. september 2022 Det finnes enda i frysedisken. Ikke med så mange forskjellige smaker, men det er nå der. Mistenker at steketiden (75 min) skremmer de fleste og at de da heller tar ferdigkrydrede lår fra ferskvaredisken. 4
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #10 Skrevet 24. september 2022 Haha du er harry hvis du spiser det Anonymkode: 22ede...b4e
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #11 Skrevet 24. september 2022 10 minutter siden, AnonymBruker said: Den fantes jo i mange varianter. Hvitløk, Provence, og ikke minst lørdagskyllingen. De var fint aromatisert av disse krydder variantene, smakte dritgodt. Hva er det Prior driver med? Skjønner de ikke markedet. 100% sikker på at dette solgte i hopetall. Anonymkode: 2381c...a36 Jeg pleide å kjøpe disse, kjempegode! Anonymkode: 29cc6...525 3
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #12 Skrevet 24. september 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Haha du er harry hvis du spiser det Anonymkode: 22ede...b4e Og du er passe Olga hvis du ikke spiser det..😝 Anonymkode: 2381c...a36 14 1
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #13 Skrevet 24. september 2022 Husker disse godt, spiste de en del for mange år siden. Var veldig gode og. Anonymkode: 1f370...6cd 2
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #14 Skrevet 24. september 2022 1 hour ago, AnonymBruker said: Haha du er harry hvis du spiser det Anonymkode: 22ede...b4e 1 minutt siden, AnonymBruker said: Og du er passe Olga hvis du ikke spiser det..😝 Anonymkode: 2381c...a36 Olga-Karen? Anonymkode: c2434...b03
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #15 Skrevet 24. september 2022 1 hour ago, AnonymBruker said: Den fantes jo i mange varianter. Hvitløk, Provence, og ikke minst lørdagskyllingen. De var fint aromatisert av disse krydder variantene, smakte dritgodt. Hva er det Prior driver med? Skjønner de ikke markedet. 100% sikker på at dette solgte i hopetall. Anonymkode: 2381c...a36 Det er leeenge siden jeg så disse, men lurte og på når de forsvant va markedet. Om det stemmer at de finnes enda må jeg ha meg en retro-lørdag snart! Anonymkode: c2434...b03 5 3
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #16 Skrevet 24. september 2022 Aldri hørt om, bilde? Anonymkode: ce97f...b10
AnonymBruker Skrevet 24. september 2022 #17 Skrevet 24. september 2022 Hva er det? Grilla kylling? Anonymkode: 458f4...ab6 1
jukkapalme Skrevet 24. september 2022 #18 Skrevet 24. september 2022 (endret) Husker disse fra da jeg var barn og ungdom på 80 og 90-tallet. Husker de fantes i lørdags, provence, barbeque, hvitløk, rødvins og jeg tror også det var en som het amerikansk kylling. Ble skikkelig nostalgisk nå, har så mange barndomsminner med disse! Minner meg om lørdagskvelder med mamma og pappa og midt i smørøyet og Borgen skole på tv 😍 Endret 29. september 2022 av jukkapalme 7
Leo Skrevet 24. september 2022 #19 Skrevet 24. september 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det er leeenge siden jeg så disse, men lurte og på når de forsvant va markedet. Om det stemmer at de finnes enda må jeg ha meg en retro-lørdag snart! Anonymkode: c2434...b03 Jaaa! Jeg har ingen problemer med å dele opp en hel kylling, krydre den og plassere den i en dertil egnet form i ovnen, men dette var før kylling var hverdagsmat og det var liksom noe luksuriøst over å bare kunne ta av papplokket og sette maten i ovnen. Tilbehøret var så lite politisk korrekt som potetgull og loff med smør. Året var 1992 eller der omkring og sunt kosthold og alt det der var noe man kunne ta senere. Nå er det i aller høyeste grad senere, men det hadde vært litt gøy! atropos skrev (1 time siden): Det finnes enda i frysedisken. Ikke med så mange forskjellige smaker, men det er nå der. Mistenker at steketiden (75 min) skremmer de fleste og at de da heller tar ferdigkrydrede lår fra ferskvaredisken. Jeg har altså et ganske morsomt minne knyttet til akkurat disse 75 minuttene. En venninne og jeg hadde kommet hjem fra byen en tidlig morgenstund en gang tidlig på 90-tallet og bestemte oss for at det var tid for nattmat. Det eneste fornuftige(?) som fantes i fryseren var nettopp en slik kylling. Enden på visa var at vi sovnet i en haug foran ovnen hvor vi hadde plassert oss strategisk med innsyn til godsakene mens vi ventet. Heldigvis hadde jeg allerede den gangen en stekeovn som automatisk slo seg av når innstilt tid var ute... 8 1
MarianneE Skrevet 24. september 2022 #20 Skrevet 24. september 2022 Åh... dette husker jeg mamma pleide å kjøpe. Aluminiumkylling kalte vi det, og det var litt ekstragavant lørdagskos 3 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå