Gå til innhold

Lage horn uten smør/margarin?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har ikke smør og orker ikke å kjøpe. Blir de gode uten smør? 

Skal også bruke havremelk isteden for kumelk

Anonymkode: 90a08...8af

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Om du har olje, så. En eller annen fettkilde må du jo ha.

Anonymkode: d4e59...e45

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Om du har olje, så. En eller annen fettkilde må du jo ha.

Anonymkode: d4e59...e45

Hvorfor må det være en eller annen fettkilde i de? 

Anonymkode: 90a08...8af

Skrevet
AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Hvorfor må det være en eller annen fettkilde i de? 

Anonymkode: 90a08...8af

Delvis fordi deigen da blir lettere å kjevle ut. Delvis fordi de ellers blir veldig tørre.

Anonymkode: 7cd72...cf7

  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier å lage horn av pizzadeig. Det funker.

Skrevet (endret)

Når jeg lager pizza eller horn, så bruker jeg ofte 1 kg mel.  Det blir to fulle plater.  Til dette tar jeg i en skvett olje eller en klatt smør. Mengde tilsvarer vel ca en drøy halv dl tror jeg. I dag bakte jeg loff, litt mer luksus enn vanlig, og oppskriften sa 30 gram smør til 1/2 kg mel, og jeg brukte melk.  Til horn eller pizza bruker jeg bare vann eller halvblander med melk.

Endret av Adobyen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...