AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #1 Skrevet 23. september 2022 På så godt som alle bakeoppskrifter jeg søker opp, forutsetter det bruk av kjøkkenmaskin. Er folk blitt så late at de ikke kan blande og elte for hånd? Anonymkode: 900ea...06f 1 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #2 Skrevet 23. september 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): På så godt som alle bakeoppskrifter jeg søker opp, forutsetter det bruk av kjøkkenmaskin. Er folk blitt så late at de ikke kan blande og elte for hånd? Anonymkode: 900ea...06f Ja. Tar tusen år å vispe krem, eggedosis, og elte. Anonymkode: 20599...c76 4
Pakini Skrevet 23. september 2022 #3 Skrevet 23. september 2022 Bruker alltid maskin. Deigen blir jo best da.
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #4 Skrevet 23. september 2022 2 hours ago, AnonymBruker said: Ja. Tar tusen år å vispe krem, eggedosis, og elte. Anonymkode: 20599...c76 Nei, det gjør det da ikke. Eller har du sett noen 1000+ år gamle bakere? Vispe krem og eggedosis for hånd - rundt 15 minutter Elte gjærbakst for hånd - 20 til 25 minutter Anonymkode: 654e9...6bc 2
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #5 Skrevet 23. september 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Ja. Tar tusen år å vispe krem, eggedosis, og elte. Anonymkode: 20599...c76 Nei Anonymkode: c7c85...995 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #6 Skrevet 23. september 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Nei, det gjør det da ikke. Eller har du sett noen 1000+ år gamle bakere? Vispe krem og eggedosis for hånd - rundt 15 minutter Elte gjærbakst for hånd - 20 til 25 minutter Anonymkode: 654e9...6bc Myyye enklere med maskiner 🙌🏼 Gidder da ikke å lage mer jobb enn nødvendig Anonymkode: d8026...ec9 6
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #7 Skrevet 23. september 2022 Har bare en mikser til krem og sånn, elter resten for hånd Anonymkode: 1496c...4b8 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #8 Skrevet 23. september 2022 2 minutter siden, AnonymBruker said: Myyye enklere med maskiner 🙌🏼 Gidder da ikke å lage mer jobb enn nødvendig Anonymkode: d8026...ec9 Ja, enklere helt til maskinen ikke lenger funker. Men greia er at du fortsatt kan bake selv uten kjøkkenmaskiner, det er bare snakk om tid og innsats. Anonymkode: 654e9...6bc 1
Tripptrapp1 Skrevet 23. september 2022 #9 Skrevet 23. september 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): På så godt som alle bakeoppskrifter jeg søker opp, forutsetter det bruk av kjøkkenmaskin. Er folk blitt så late at de ikke kan blande og elte for hånd? Anonymkode: 900ea...06f Vanlige brød og søtdeiger skal jo helst eltes i 15-20 minutter før de får riktig konsistens (glutennettverk). Ikke sjans i havet for at jeg gidder å gjøre det for hånd! Formkaker og sånt kan jeg lage for hånd, med det går raskere og bedre med en elektrisk visp hvis ikke porsjonen er veldig liten. 2
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #10 Skrevet 23. september 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ja, enklere helt til maskinen ikke lenger funker. Men greia er at du fortsatt kan bake selv uten kjøkkenmaskiner, det er bare snakk om tid og innsats. Anonymkode: 654e9...6bc En god kjøkkenmaskin er en god investering. Jeg har hatt min i 16 år og den er som ny. Anonymkode: 20599...c76
Gjest Mysticgirl Skrevet 23. september 2022 #11 Skrevet 23. september 2022 Jeg baker for hånd og får de nydeligste bakverk, myke, gode og luftige. Trenger ikke maskin, har kun visper til eggene
MæiJa Skrevet 23. september 2022 #12 Skrevet 23. september 2022 Har kjøkkenmaskin men er ikke altid jeg bruker den, baker for det meste for hånd xD 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #13 Skrevet 23. september 2022 Gjer som du vil vel? Du treng ikkje legge deg opp i om andre bruker kjøkkenmaskiner eller ikkje? Anonymkode: c53de...4e2 2
Hareena Skrevet 23. september 2022 #14 Skrevet 23. september 2022 Teller eltefritt grytebrød som håndbakst? I så fall, jo - vi baker for hånd. 1
Taluno Skrevet 23. september 2022 #15 Skrevet 23. september 2022 Det er mange andre grunner for å ikke vispe/elte for hånd enn latskap... 1
Gjest AprilRyan Skrevet 23. september 2022 #16 Skrevet 23. september 2022 Jeg gidder ikke å gjøre det for hånd. Når jeg baker boller så står maskina og går ganske lenge. Det har ikke noe med at jeg ikke kan for jeg har bakt for hånd før, men det er mye enklere å få et godt resultat når jeg kan la maskina gjøre jobben for meg. Andre ting kan jeg vispe sammen for hånd. Jeg bruker ikke maskin for helt enkle ting. Det er mer de tyngre jobbene jeg bruker maskin til.
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #17 Skrevet 23. september 2022 Jeg gidder ikke å lage meg mer arbeid enn nødvendig. Så gøy syns jeg ikke at baking er😅 Anonymkode: eb50a...a93 1
skreppamedleppa Skrevet 23. september 2022 #18 Skrevet 23. september 2022 (endret) Nei vi bruker kjøkkenmaskin, de fleste iallefall. Slik de fleste bruker vaskemaskin fremfor å ta med klærene til elven med vaskebrett sitt, eller steiker brødet sitt i en komfyr fremfor jernovn i stuen som de fyrer opp med koks for å steike brød. Du må selvsagt gjerne både lage og bake ting akkurat slik du ønsker og bruke all den tiden du tydeligvis har så mye av på å slow-bake det du vil men for de fleste så er det en langt smidigere og hurtigere prosess med kjøkkenmaskiner, vi har hatt de ganske lenge i markedet så det er ikke en ny oppfinnelse akkurat så at de fleste oppskrifter i dag vil inneholde bruk av slikt overrasker ikke akkurat. Endret 23. september 2022 av skreppamedleppa 5 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #19 Skrevet 23. september 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): På så godt som alle bakeoppskrifter jeg søker opp, forutsetter det bruk av kjøkkenmaskin. Er folk blitt så late at de ikke kan blande og elte for hånd? Anonymkode: 900ea...06f Jeg har også lagt merke til at alle oppskrifter forutsetter en elektrisk stekeovn innstilt på et gitt antall grader. Er folk virkelig blitt så late at de ikke kan fyre opp i vedkomfyren og steke når kullene har blitt røde? Anonymkode: 6395c...002 11
AnonymBruker Skrevet 23. september 2022 #20 Skrevet 23. september 2022 Jeg bruker som regel kjøkkenmaskin til elting det er jo fryktelig enkelt. Lager også en del eltefritt, og da slipper man all elting og baksten blir skikkelig god. Men helt ærlig liker jeg også å elte for hånd, kjenne deigen mot hendene og hvordan den endrer seg mens man jobber med den. Gjør det gjerne på hytta hvor vi ikke har kjøkkenmaskin, og baksten blir veldig, veldig god. Anonymkode: 7ae91...45e 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå