Snuppelure Skrevet 28. november 2005 #1 Skrevet 28. november 2005 Hadde lyst på noe godt og fikk plutselig et innslag av kreativit på kjøkkenet. I ovnen står nå muffins etter følgende slumpe blanding. ca 100 g Axa God Morgen Blåbær ca 100 g hvetemel 50 g smør 4 ss honning 7 ss melk 2 egg liten klype salt. Noen som tør tippe hvordan dette blir om et kvarters tid? Veldig spent nå :-)
Nella Skrevet 28. november 2005 #2 Skrevet 28. november 2005 Spennede å få resultatet. Kan bli godt dette Men ikke noe bakepulver?
Snuppelure Skrevet 28. november 2005 Forfatter #3 Skrevet 28. november 2005 Men ikke noe bakepulver? ← Joda, ca 2 ts bakepulver var med også ja.. sorry Nå lukter det godt her, og jeg tror jeg kan ta de ut om 3-4 min.
Snuppelure Skrevet 28. november 2005 Forfatter #4 Skrevet 28. november 2005 tja ikke værst dette nei.. Kanskje litt tør? Noen med forbedrings tips til meg for smaken ellers var vedlig god :-)
Gjest Gjest Skrevet 29. november 2005 #5 Skrevet 29. november 2005 Ett skudd i blinde kanskje, men: Frokostblandingen suger jo mye væske. Du skulle kanskje rett og slett hatt litt mer melk og/eller smør i muffinsrøra? Og latt den stått litt før fylling i former så den fikk trukket litt?
Gjest Gjest Skrevet 29. november 2005 #6 Skrevet 29. november 2005 Er ikke 2 egg litt lite til muffins? Jeg ville hatt mer egg i jeg.
Gjest pulverheksa ii Skrevet 29. november 2005 #7 Skrevet 29. november 2005 Ville hatt et egg til i røra. de fleste muffinsoppskriftene jeg bruker er det opprinnelig to egg, men jeg har alltid i et ekstra, da blir de saftigere og luftigre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå