Cecilie82 Skrevet 20. september 2022 #1 Skrevet 20. september 2022 Laget en ostekake m/bringebær/ hvit sjokolade og daim. Skal serveres kl 13 i morgen. Den skal være med på en 3 timers kjøretur. Kaken er dypfryst. Satt den i kjøleskapet, men i tvil om den bør settes på kjøkkenbenken. Hva sier dere?
Embla Othea Skrevet 21. september 2022 #2 Skrevet 21. september 2022 Cecilie82 skrev (7 timer siden): Laget en ostekake m/bringebær/ hvit sjokolade og daim. Skal serveres kl 13 i morgen. Den skal være med på en 3 timers kjøretur. Kaken er dypfryst. Satt den i kjøleskapet, men i tvil om den bør settes på kjøkkenbenken. Hva sier dere? Kjøleskapet. 1
Cecilie82 Skrevet 21. september 2022 Forfatter #3 Skrevet 21. september 2022 Embla Othea skrev (1 time siden): Kjøleskapet. Ble benken. 🤞🏻
AnonymBruker Skrevet 21. september 2022 #4 Skrevet 21. september 2022 Har den stått på benken hele natten og skal ikke serveres før klokka 13 i dag??? Anonymkode: 2d02c...b28 2
Cecilie82 Skrevet 21. september 2022 Forfatter #5 Skrevet 21. september 2022 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Har den stått på benken hele natten og skal ikke serveres før klokka 13 i dag??? Anonymkode: 2d02c...b28 Ja og det gikk helt fint ble satt i kjøleskap 12-13. kaken var dypfryst
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå