AnonymBruker Skrevet 20. september 2022 #1 Skrevet 20. september 2022 ‘’Smarte’’ meg har funnet ut at det er billigere å marinere kjøttet selv, så da skal jeg prøve meg på dette 😄 Jeg pleier kjøpe kjøtt i store mengder og fryse ned etter middags størrelse. Marinerer jeg før jeg fryser ned? Hvor lenge burde kjøttet ligge i marinade før jeg fryser kjøttet? Eller burde jeg fryse kjøttet rent og marinere det etter det er tint? Evt at kjøttet tiner i kjøleskapet med marinade kvelden før jeg skal spise det? Anonymkode: 6f417...56d
Trolltunge Skrevet 20. september 2022 #2 Skrevet 20. september 2022 Jeg marinerer kjøtt etter at det er tint. Før går sikkert bra det også. Ville ikke gjort det mens det tinte, på grunn av at det blir vann ved tining. 1
Tomas77 Skrevet 20. september 2022 #3 Skrevet 20. september 2022 Kommer litt an på hva slags marinade. Grillmarinade funker fint etter tining. Skal du bruke syre/yoghurt basert marinade f.eks til indisk så er det best å gjøre det før frysing for det skal trenge lengre inn i kjøttet enn grillmarinade skal.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå