AnonymBruker Skrevet 14. september 2022 #1 Skrevet 14. september 2022 Jeg liker sure ting, og syltede grønnsaker er en favoritt for tiden. Men jeg synes sylteagurkene i norske butikker smaker fryktelig søtt, og handler derfor i importbutikker i stedet. Nå tenkte jeg å sylte litt selv, for sylting er jo egentlig veldig enkelt, men når jeg søker opp oppskrifter så er det enorme mengder sukker i alle sammen. Det jeg ikke forstår et at sukker står ikke på ingredienslisten engang på disse importerte glassene jeg kjøper, kun eddik, vann, salt og krydder. Er dette en annen form for sylting? Kan jeg bare droppe sukkeret i norske oppskrifter? Jeg antar det fremdeles skal kokes opp? Når jeg søker «uten sukker» så får jeg bare alternativer med søtstoffer i stedet, men hele poenget er jo at jeg vil det skal smake surt, ikke kutte sukkeret for å slanke meg. Tips? Anonymkode: 4d756...ceb
AnonymBruker Skrevet 14. september 2022 #2 Skrevet 14. september 2022 Her er oppskrift på saltlake https://www.nrk.no/mat/saltagurk-1.10936955 Anonymkode: 2ba8e...4ba 1
AnonymBruker Skrevet 14. september 2022 #3 Skrevet 14. september 2022 Du kan jo fermentere de? Da er det en saltlake, med ingen/lite eddik. Søk på polish pickles. Anonymkode: 4120e...00b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå