AnonymBruker Skrevet 13. september 2022 #1 Skrevet 13. september 2022 Hva er dine beste kjøleskapstips? Hvordan oppbevarer dere salami, skinke, ost osv etter det er åpnet? Anonymkode: de1d9...df0
emlia Skrevet 13. september 2022 #2 Skrevet 13. september 2022 https://www.ikea.com/no/no/p/ikea-365-matoppbevaring-med-lokk-firkant-glass-plast-s39269120/ Liker disse. Finnes i mange str. Pluss for at det er glass, tåler maskinvask og mikro. Bruker de til det meste av mat; pålegg eller rester. 1
Belima Skrevet 13. september 2022 #3 Skrevet 13. september 2022 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Hva er dine beste kjøleskapstips? Hvordan oppbevarer dere salami, skinke, ost osv etter det er åpnet? Anonymkode: de1d9...df0 Alt kjøttpålegg legger jeg i små plastbokser etter de er åpnet. Osten havner alltid i en plastpose. Har kjøpt rimelige bokser hos Biltema https://www.biltema.no/hjem/kjokkenartikler/matoppbevaring/oppbevaringsboks-5-stk-2000040813. Disse tar liten plass da de kan stables. Bruker de også til rester.
AnonymBruker Skrevet 13. september 2022 #4 Skrevet 13. september 2022 Vi bruker Smart store Compact clear serien i kjøleskap, og ellers på kjøkkenet og badet. Kommer i flere ulike størrelser og er enkle å rengjøre. Har hatt de i ett års tid nå, og de er fortsatt pene og hele på tross av at flere av de tas ut og inn flere ganger daglig. Selges bl.a på Clas Ohlson, Europris og Rusta. Anonymkode: af580...4f1
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 14. september 2022 #5 Skrevet 14. september 2022 I pakkene det kom i fra butikken.
AnonymBruker Skrevet 14. september 2022 #6 Skrevet 14. september 2022 I pakkene det kom fra butikken. Det viktigste vi gjør er å ikke åpne for mange pakker kjøttpålegg på en gang. Altså spise opp skinkepålegget før vi åpner kalverullpakken. Ost i orginalemballasje, med pose utenpå. Sånne kilososter med Norvegia, river jeg med en gang jeg kommer hjem og fryser ned. Vi bruker Norvegia kun på pizza. Anonymkode: 4fad6...68f 1
Christina82 Skrevet 14. september 2022 #7 Skrevet 14. september 2022 Ryddet for tulleinnlegg. Christina82, mod
AnonymBruker Skrevet 14. september 2022 #8 Skrevet 14. september 2022 Vi har en rund boks med lokk som passer perfekt til skinka, og osten deles i to og legges i pose. Det beste tipset er nok en litt stor boks til alt pålegg slik at det ikke er så mange vendinger som trengs ved brødmåltider, og det blir mye mer oversiktlig. Faste plasser til ting hjelper også på å vite hva vi har. Anonymkode: cf596...c8a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå