AnonymBruker Skrevet 12. september 2022 #1 Skrevet 12. september 2022 Hva har du til brun saus? Anonymkode: 150f9...1ca
AnonymBruker Skrevet 12. september 2022 #2 Skrevet 12. september 2022 Kjøttkaker, fiskekaker, koteletter og kjøttboller. Anonymkode: cea1d...b0a
C-girl Skrevet 12. september 2022 #3 Skrevet 12. september 2022 Karbonader Sosekjøtt Svinestek og oksestek Kjøttkaker Fiskekaker
Forundret.. Skrevet 12. september 2022 #4 Skrevet 12. september 2022 Til vanlig brun saus så har jeg kjøttkaker, seie/fiske kaker, eller delte kjøttpølser. Kjøttboller og karbonader går også. 1
AnonymBruker Skrevet 12. september 2022 #5 Skrevet 12. september 2022 Kjøttkaker, poteter, brokkoli og brunsaus! Anonymkode: 3ffcd...88c
AnonymBruker Skrevet 12. september 2022 #6 Skrevet 12. september 2022 Akkurat i dag skal jeg ha kjøttpudding med poteter ,surkål og brun saus 🙂 Anonymkode: d7852...4d2
tussi84 Skrevet 12. september 2022 #7 Skrevet 12. september 2022 kjøttkaker, kjøttpudding, fiskekaker, kjøtt pølser, stekte medisterpølser, karbonader, kjøttboller. Fungerer også til biff synes jeg av og til.
AnonymBruker Skrevet 12. september 2022 #8 Skrevet 12. september 2022 Kjøttkaker, kjøttpudding eller medisterkaker, altså den simpleste farse-maten. Anonymkode: dee60...ae3
AnonymBruker Skrevet 12. september 2022 #9 Skrevet 12. september 2022 Kjøttkaker, kjøttbullar, stek, medisterkaker/pølser, middagspølser, svinefilet, seikaker bl.a. Anonymkode: 2be5b...28c
Maskinfører Skrevet 5. oktober 2022 #10 Skrevet 5. oktober 2022 (endret) Pølsegulasj har oppi litt tomatpure Endret 5. oktober 2022 av Maskinfører 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå