AnonymBruker Skrevet 11. september 2022 #1 Skrevet 11. september 2022 Skal steke pannekaker til middag i morgen, men har ikke så mye tid mellom jobb og fritidsaktivitet. Kan jeg lage røra i kveld og sette i kjøleskapet eller skiller den seg og blir rar? Skjærer flesket i skiver i kveld og legger i boks. Anonymkode: 106e4...a2f
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 11. september 2022 #2 Skrevet 11. september 2022 Ja, det går bra. Om den skiller seg og ser rar ut er det bare å røre den sammen igjen.
Gjest Ramona1970 Skrevet 11. september 2022 #3 Skrevet 11. september 2022 Det går fint. Den skiller seg ikke, og om den gjør det er det bare å røre i den. Om den blir så tykk at det blir vanskelig å lage pannekaker kan du bare spe den litt med melk.
AnonymBruker Skrevet 11. september 2022 #4 Skrevet 11. september 2022 Anonym Brukar0 skrev (Akkurat nå): Ja, det går bra. Om den skiller seg og ser rar ut er det bare å røre den sammen igjen. Tusen takk! Anonymkode: 106e4...a2f
skruf Skrevet 11. september 2022 #5 Skrevet 11. september 2022 Ja, pannekakerøre (og vaffelrøre) kan stå noen dager i kjøleskapet Ville dekket til bollen med plast, Røren vil nok tjukne til litt over nata, men det er bare å vispe den opp igjen og spe ut med mere melk til passe konsistens Når jeg lager pannekaker så lager jeg alltid ekstra mye røre sånn at jeg kan jazze den opp til vafler dagen etter. Tar i ekstra egg, sukker, en dæsj rømme, litt smeltet smør og kardemomme og mere mel sånn at røren blir tykkere. Eller jeg lager sunnere vafler som kan brukes til frokost/lunsj. Tar i mindre sukker, havregryn, grovere mel…..raspet gulrot er godt i frokostvafler. Eller røde linser som du skyller godt og jevner med stavmixer før du putter det i røren 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå