AnonymBruker Skrevet 9. september 2022 #1 Del Skrevet 9. september 2022 Jeg har appen LifeSum, som jeg bruker flittig. Den er enkel å bruke så lenge jeg er hjemme, spiser noe med strekkoder som kan scannes, eller om jeg spiser noe som er veldig "standard"; En wienerpølse av svinekjøtt, et eple eller et egg. Jeg har brukt appen i litt over tre uker nå, og har gått ned bittelitt, så det er fint. Men, jeg frykter at jeg ikke vil oppleve den fremgangen jeg ville gjort dersom jeg ikke hadde en jobb der jeg svært ofte ble servert mat uten strekkoder, der jeg ikke har mulighet til å kontrollere noe. Vi snakker om mer kompliserte ting enn en biff, her. Noen ganger blir vi servert mat utifra en svært begrenset meny (fisk, kjøtt, vegetar - men alle tre er gryteretter, for eksempel) - eller vi er på restauranter der salatene sikkert inneholder 700-1000 kcal, så det nytter liksom ikke å velge "sunt" heller, når selv den mest konservative salanten inneholder masse oljer, frø, diverse biter ost, og lignende. Det er ikke et alternativ å ikke dukke opp på disse middagene, de er en del av jobben og må gjennomføres. Å bare spise halvparten føles veldig feil, det også - som om jeg er uoppdragen. Uansett, om jeg spiser halvparten vet jeg jo likevel ikke hvor mye kcal jeg har spist. Til nå har jeg gjettet sånn ca, søkt opp "thai curry with scampi" (fordi det var det nærmeste jeg kom) osv og tatt øyemål av mengden jeg har spist, men jeg gjetter nok feil en del. Selv om jeg spiste en stor porsjon mat på jobb kunne jeg kompensert for det ved å resten av dagen spise mer kalorifattig mat. Hvordan fikse dette? Må jeg bare ta øyemål og håpe på det beste? Anonymkode: 81cc3...bcd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september 2022 #2 Del Skrevet 9. september 2022 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Jeg har appen LifeSum, som jeg bruker flittig. Den er enkel å bruke så lenge jeg er hjemme, spiser noe med strekkoder som kan scannes, eller om jeg spiser noe som er veldig "standard"; En wienerpølse av svinekjøtt, et eple eller et egg. Jeg har brukt appen i litt over tre uker nå, og har gått ned bittelitt, så det er fint. Men, jeg frykter at jeg ikke vil oppleve den fremgangen jeg ville gjort dersom jeg ikke hadde en jobb der jeg svært ofte ble servert mat uten strekkoder, der jeg ikke har mulighet til å kontrollere noe. Vi snakker om mer kompliserte ting enn en biff, her. Noen ganger blir vi servert mat utifra en svært begrenset meny (fisk, kjøtt, vegetar - men alle tre er gryteretter, for eksempel) - eller vi er på restauranter der salatene sikkert inneholder 700-1000 kcal, så det nytter liksom ikke å velge "sunt" heller, når selv den mest konservative salanten inneholder masse oljer, frø, diverse biter ost, og lignende. Det er ikke et alternativ å ikke dukke opp på disse middagene, de er en del av jobben og må gjennomføres. Å bare spise halvparten føles veldig feil, det også - som om jeg er uoppdragen. Uansett, om jeg spiser halvparten vet jeg jo likevel ikke hvor mye kcal jeg har spist. Til nå har jeg gjettet sånn ca, søkt opp "thai curry with scampi" (fordi det var det nærmeste jeg kom) osv og tatt øyemål av mengden jeg har spist, men jeg gjetter nok feil en del. Selv om jeg spiste en stor porsjon mat på jobb kunne jeg kompensert for det ved å resten av dagen spise mer kalorifattig mat. Hvordan fikse dette? Må jeg bare ta øyemål og håpe på det beste? Anonymkode: 81cc3...bcd Du vet du kan be om å få uten dressing/ost/brød annen annen og så videre og så videre? Eller rett og slett spørre om de kan lage en enkel salat. Anonymkode: d4ad6...de5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå