Gjest gjest1 Skrevet 27. november 2005 #21 Skrevet 27. november 2005 (endret) slettet Endret 27. november 2005 av Rosin
Gjest Varg-Menja Skrevet 27. november 2005 #22 Skrevet 27. november 2005 Det sier seg jo selv at det ikke er indrefiléen de bruker til karbonader og kjøttdeig, det ville jo vært nokså bortkastet... Selv ser jeg ikke hvorfor det skulle være så mye verre å spise ett øre enn rompa eller ryggen på dyret heller.
Gjest Gjest_Bente_* Skrevet 6. september 2008 #23 Skrevet 6. september 2008 Jeg har fått en eske 800 g karbonadekaker fra Gilde på butikken og må nesten spørre de som vet noe om slikt: Er det virkelig snakk om rent storfekjøtt? Det er vel aldri godt å vite eksakt hva de putter i karbonadekakene sine? En ting er sikkert, all ferdig mat er saltet og krydret så det holder.. For å få eventuel smaker bort for å lure og tilfredstille kjøperens gane. Jeg for min del liker ikke ferdig mat. Det smaker som tilnermet lik originalen, 'Bente
Saeria Skrevet 6. september 2008 #24 Skrevet 6. september 2008 Hvilke deler av dyrets muskulatur går inn i karbonadefarsen? Vel, stort sett det som blir igjen etter finstykkingen av dyret. Fileter, rundbiff, entrecôter og annet som regnes som finere stykningsdeler inngår ikke. Der i mot gjør øvrige deler av dyret det. Hvis det f.eks. ikke produseres bryst/bibringeprodukter den dagen dyret finstykkes, kan det hende at kjøtt fra den delen av dyret inngår i dagens farseproduksjon. Hale selges hele. Det lages jo oksehalesupper her og der. Dessuten er det lite kjøtt fra halen som kan gå i farsen. Det kan være verdt å nevne at hjernen, av høyst forståelige grunner, ikke brukes til noe!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå