AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #1 Skrevet 6. september 2022 Hei Hva er din beste oppskrift og tips for å lage gode kanelboller? Anonymkode: 5bdad...799
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #2 Skrevet 6. september 2022 Bruker den som heter verdens beste kanelboller på detsoteliv.no Anonymkode: 26ca5...28e
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #3 Skrevet 6. september 2022 Jeg bruker en blanding av thangzong og kaldheving. Brukte inspirasjon fra denne oppskriften: https://www.nrk.no/mat/tangzhongboller--1.14259160 Men brukte mer smør enn det som stod i oppskriften og havremelk istedenfor vanlig melk. Også lagde jeg kanelsnurrer istedenfor vanlige boller Ble nydelig boller, men veldig mektige! Anonymkode: eed99...95f 1
mercury_ Skrevet 6. september 2022 #4 Skrevet 6. september 2022 Husk å blande en skje maizenna eller potetmel i smør/sukker/kanelblandingen, så smelter ikke alt fyllet ut under steking. 1
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #5 Skrevet 6. september 2022 mercury_ skrev (Akkurat nå): Husk å blande en skje maizenna eller potetmel i smør/sukker/kanelblandingen, så smelter ikke alt fyllet ut under steking. Det har jeg aldri gjort og har aldri hatt problemet du beskriver Anonymkode: 8bdc9...7c3 1
mercury_ Skrevet 6. september 2022 #6 Skrevet 6. september 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det har jeg aldri gjort og har aldri hatt problemet du beskriver Anonymkode: 8bdc9...7c3 Da skal du få slippe å gjøre det i framtiden også Selv syns jeg ofte mye av fyllet renner ut og blir til karamell under bollene (er jo litt godt det og), og da får man ikke så saftige snurrer som det jeg vil ha. 2
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #7 Skrevet 6. september 2022 mercury_ skrev (4 minutter siden): Husk å blande en skje maizenna eller potetmel i smør/sukker/kanelblandingen, så smelter ikke alt fyllet ut under steking. Dette skal jeg prøve neste gang! Anonymkode: eed99...95f 2
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #8 Skrevet 6. september 2022 https://www.joshuaweissman.com/post/cinnabon-cinnamon-rolls-but-better Dette er de eneste kanelsnurrene som duger her i gården. Verdens mykeste boller, bakt i form. Anonymkode: 75acf...b39
mercury_ Skrevet 6. september 2022 #9 Skrevet 6. september 2022 Og hvis du vil at kanelbollene holder seg saftige lengre kan du pensle dem med sukkerlake i det de kommer ut av ovnen. Da holder de på fuktigheten. Jeg er også stor fan av tangzhong metoden som ble nevnt over.
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #10 Skrevet 6. september 2022 mercury_ skrev (5 minutter siden): Da skal du få slippe å gjøre det i framtiden også Selv syns jeg ofte mye av fyllet renner ut og blir til karamell under bollene (er jo litt godt det og), og da får man ikke så saftige snurrer som det jeg vil ha. Mulig vi har forskjellige ratio mellom sukker, kanel og smør? Kan være derfor. Anonymkode: 8bdc9...7c3
mercury_ Skrevet 6. september 2022 #11 Skrevet 6. september 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Mulig vi har forskjellige ratio mellom sukker, kanel og smør? Kan være derfor. Anonymkode: 8bdc9...7c3 Ja, det kan nok stemme.
AnonymBruker Skrevet 6. september 2022 #12 Skrevet 6. september 2022 mercury_ skrev (4 timer siden): Og hvis du vil at kanelbollene holder seg saftige lengre kan du pensle dem med sukkerlake i det de kommer ut av ovnen. Da holder de på fuktigheten. Jeg er også stor fan av tangzhong metoden som ble nevnt over. Vanlig sukkerlake? Takk for alle tipsene. Jeg er ikke ts, men er ikke særlig god på gjærbakst. Anonymkode: 3eb63...9b2 1
mercury_ Skrevet 6. september 2022 #13 Skrevet 6. september 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Vanlig sukkerlake? Takk for alle tipsene. Jeg er ikke ts, men er ikke særlig god på gjærbakst. Anonymkode: 3eb63...9b2 Ja, bare gi 50g sukker og 50g vann et oppkok rett før bollene kommer ut av ovnen 1
AnonymBruker Skrevet 7. september 2022 #14 Skrevet 7. september 2022 Jeg pensler nystekte boller med lønnesirup - veldig godt. Anonymkode: 39ce5...a3e 2
mariie Skrevet 7. september 2022 #15 Skrevet 7. september 2022 Bruker Trines matblogg sine, eller fra Eltefri bakst av Ida-Janine Johansen hvis jeg kaldhever
AnonymBruker Skrevet 7. september 2022 #16 Skrevet 7. september 2022 AnonymBruker skrev (19 timer siden): Hei Hva er din beste oppskrift og tips for å lage gode kanelboller? Anonymkode: 5bdad...799 Jeg bruker bare ferdig bollemiks fra møllerens og tilsetter et ekstra egg. Fungerer supert her. Anonymkode: e4b91...5f5 1
AnonymBruker Skrevet 7. september 2022 #17 Skrevet 7. september 2022 https://trinesmatblogg.no/recipe/kanelboller-3/ Anonymkode: 44929...b16
AnonymBruker Skrevet 8. september 2022 #18 Skrevet 8. september 2022 mercury_ skrev (På 6.9.2022 den 15.55): Da skal du få slippe å gjøre det i framtiden også Selv syns jeg ofte mye av fyllet renner ut og blir til karamell under bollene (er jo litt godt det og), og da får man ikke så saftige snurrer som det jeg vil ha. Er jo det som er godt 😄 enda bedre med brunt sukker… mmm..!! Anonymkode: 27f67...e0d
AnonymBruker Skrevet 8. september 2022 #19 Skrevet 8. september 2022 Bruk en oppskrift der du skal tilsette smør i terninger, ikke smeltet smør. Bruk kaldt smør og elt inn litt og litt. Elt like lenge etter smør som før smør, sikkert 10 min før og etter. Anonymkode: 27f67...e0d
AnonymBruker Skrevet 8. september 2022 #20 Skrevet 8. september 2022 Knuter > snurrer. Mange flere svinger, ikke så mye bolle uten fyll. Anonymkode: 4e2e4...c82
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå