Gjest Gjest_magika_* Skrevet 25. november 2005 #1 Skrevet 25. november 2005 heisann! den kardemomme-og solsikkekaka hørtes god ut. har ikke kardemommekjerner i hus,har heller ikke hørt om det.kan jeg heller øke på med malt kardemomme? hvor mye evt? eller er det noe spesielt med de kjernene?
Lula Skrevet 25. november 2005 #2 Skrevet 25. november 2005 Nå er ikke jeg Arkana da, men drister meg til å svare for det. Du kan bruke malt kardemomme istedet for kjerner. MEN det er ganske stor forskjell på smaken på malt kardemomme og kjerner du støter selv. Jeg baker av og til en kardemommekake, og det er stor forskjell på om man bruker malt kardemomme og støtte kjerner. Jeg bruker alltid kjerner for det blir klart best. MEN det er fullt mulig å bruke malt også. Jeg ville ikke økt mengden så mye tror jeg.
Gjest Gjest_magika_* Skrevet 25. november 2005 #3 Skrevet 25. november 2005 takk for svar! skal kjøpe kjerner,og prøve meg på den kaka.
Arkana Skrevet 25. november 2005 #4 Skrevet 25. november 2005 Du kan godt bruke malt kardemomme, men ville ikke brukt like mye. Som Lula sier blir smaken annerledes, men den er veldig god likevel.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå