AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #21 Skrevet 1. september 2022 Kan bruke alt, kjøtt, baking, fries etc jeg bruker den også til poteter fremfor å koke, går mye fortere. Anonymkode: afdb3...380
AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #22 Skrevet 1. september 2022 jeg bruker forresten denne og er storfornøyd. https://www.whiteaway.no/kjokkenutstyr/matlaging/frityr/product/ninja-af400eu-air-fryer/ Anonymkode: afdb3...380
AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #23 Skrevet 1. september 2022 Jeg er vegetarianer og bruker den flere ganger daglig. Grønnsaker (gjerne fryste), filetbiter, tofu, vårruller, burger, brødskive, kikerter, det meste varmes/grilles/friteres der. Anonymkode: 99e23...40f
Brunhilde Skrevet 1. september 2022 #24 Skrevet 1. september 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Har du kilde på at mat stekt i airfryer inneholder mer akrylamid enn mat stekt i stekeovn på samme temperatur? Anonymkode: 35193...1ba Ja, det kunne jeg også tenke meg. Min airfryer går ikke høyere enn 200 grader, så jeg ser ikke helt hvordan dette kan stemme?!? 4
AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #25 Skrevet 1. september 2022 Brunhilde skrev (10 minutter siden): Ja, det kunne jeg også tenke meg. Min airfryer går ikke høyere enn 200 grader, så jeg ser ikke helt hvordan dette kan stemme?!? Akrylamid dannes ved 120° og høyere. Anonymkode: 20637...052
Brunhilde Skrevet 1. september 2022 #26 Skrevet 1. september 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Akrylamid dannes ved 120° og høyere. Anonymkode: 20637...052 Men kilden vi etterlyser er vel om 200 grader (for eksempel) er farligere i en airfryer enn i en stekeovn som noen påstår. 1
AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #27 Skrevet 1. september 2022 Brunhilde skrev (Akkurat nå): Men kilden vi etterlyser er vel om 200 grader (for eksempel) er farligere i en airfryer enn i en stekeovn som noen påstår. Det var du som begynte å mase om 200° og derfor korrigerte jeg deg på det. Anonymkode: 20637...052
Gjest Ghostface Skrevet 1. september 2022 #28 Skrevet 1. september 2022 Mye enklere, både matlaging og rengjøring etterpå. Man kan steke både kjøtt, fisk, pommes frites. Også bruker den som regel kortere tid en stekovnen.
AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #29 Skrevet 1. september 2022 Bruker vår veldig sjelden. Bare til pommes frites. Det er plass til for lite mat i den, og den gjør jo samme jobben som stekeovnen, så jeg skjønner ikke poenget egentlig. Anonymkode: 39e41...c88 1
AnonymBruker Skrevet 1. september 2022 #30 Skrevet 1. september 2022 Jeg bruker min til fries, vårruller, innbakte akkarringer. Prøvde fiskepinner, men de ble fryktelig tørre så det skjer ikke igjen. Litt heft at jeg har bittelite kjøkken så må ommøblere når jeg skal bruke den, men fries, vårruller og akkar blir såpass mye bedre at det er bryet verdt. Er bare jeg og et barn, så porsjonene blir store nok. Anonymkode: e7f0c...fe9 1
Brunhilde Skrevet 1. september 2022 #31 Skrevet 1. september 2022 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Det var du som begynte å mase om 200° og derfor korrigerte jeg deg på det. Anonymkode: 20637...052 Begynte jeg å mase? Du er ikke bare litt hårsår. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå