AnonymBruker Skrevet 29. august 2022 #1 Skrevet 29. august 2022 Hei! Jeg reagerer på melkeprodukter (tror det er melkefettet som gjør huden min vanskelig) og leter etter et alternativ til mager kesam for å blande med tunfisken. Laktosefrie produkter fungerer altså ikke. Vil helst ikke ha for fete alternativer, derfor jeg ikke bare bruker olje eller majones. Noen som har forslag til noen magre alternativer som ikke er melke-/osteprodukter? Anonymkode: 36be8...06d 1
AnonymBruker Skrevet 29. august 2022 #2 Skrevet 29. august 2022 Gryr matfløyel og litt edikk blir tykt og kan fungere på samme måte. Ikke veldig magert da, men bedre enn majones. Jeg bruker det når jeg lager melkefri tunfisksalat. Det finnes også et plantebassert rømmealternativ som kan fungere. Anonymkode: bc1ef...2b8
AnonymBruker Skrevet 29. august 2022 #3 Skrevet 29. august 2022 Rundt 2 g fett. https://www.naturli-foods.no/produkter/joekurt-naturell/ Rundt 3 g fett https://www.alpro.com/no/produkter/plantebasert-alternativ-til-kvarg/go-on/greek-style-plain/ Anonymkode: 70c10...621
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå