Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg pleier å lage marsipan hver jul.

Nå trenger jeg tips for å lage en smak som gir det lille ekstra!

Cognac-trikset kjenner jeg. Har dere noen andre ideer?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bland i litt kaffelikør og espressopulver, appelsinlikør i er også veldig godt, bytt litt av de malte mandlene med malte pistasjnøtter eller valnøtter.

Skrevet
Bland i litt kaffelikør og espressopulver, appelsinlikør i er også veldig godt, bytt litt av de malte mandlene med malte pistasjnøtter eller valnøtter.

Ikke noe av dette har jeg prøvd før, med unntak av likørene.

Tusen hjertelig takk Arkana!

:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...