Krølltoppen Skrevet 23. november 2005 #1 Skrevet 23. november 2005 Jeg pleier å lage marsipan hver jul. Nå trenger jeg tips for å lage en smak som gir det lille ekstra! Cognac-trikset kjenner jeg. Har dere noen andre ideer?
Arkana Skrevet 23. november 2005 #2 Skrevet 23. november 2005 Bland i litt kaffelikør og espressopulver, appelsinlikør i er også veldig godt, bytt litt av de malte mandlene med malte pistasjnøtter eller valnøtter.
Krølltoppen Skrevet 27. november 2005 Forfatter #3 Skrevet 27. november 2005 Bland i litt kaffelikør og espressopulver, appelsinlikør i er også veldig godt, bytt litt av de malte mandlene med malte pistasjnøtter eller valnøtter. ← Ikke noe av dette har jeg prøvd før, med unntak av likørene. Tusen hjertelig takk Arkana!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå