Krølltoppen Skrevet 23. november 2005 #1 Del Skrevet 23. november 2005 Jeg pleier å lage marsipan hver jul. Nå trenger jeg tips for å lage en smak som gir det lille ekstra! Cognac-trikset kjenner jeg. Har dere noen andre ideer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 23. november 2005 #2 Del Skrevet 23. november 2005 Bland i litt kaffelikør og espressopulver, appelsinlikør i er også veldig godt, bytt litt av de malte mandlene med malte pistasjnøtter eller valnøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krølltoppen Skrevet 27. november 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 27. november 2005 Bland i litt kaffelikør og espressopulver, appelsinlikør i er også veldig godt, bytt litt av de malte mandlene med malte pistasjnøtter eller valnøtter. ← Ikke noe av dette har jeg prøvd før, med unntak av likørene. Tusen hjertelig takk Arkana! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå