Paradokset Skrevet 23. november 2005 #1 Skrevet 23. november 2005 Fikk for en tid siden servert en middag med Tagliatelle, hvor det hele var kokt sammen i en kjele med biter av kyllingfilet, bacon og noe pesto(-lignende). Det var altså ikke en saus i seg selv, men lå sammen med pastaen. Noen som kjenner igjen dette? Oppskrift?
Gjest gjest1 Skrevet 23. november 2005 #2 Skrevet 23. november 2005 Nå vet jeg ikke hvordan retten så ut, men høres ut som om kylling i biter er stekt i lag med bacon, og blandet med pesto og kokt pasta? Trenger ikke være vanskeligere enn dette, kan i tillegg ha litt fløte i sausen. Smak til med salt og pepper, evt litt sitronsaft.
tommeline Skrevet 23. november 2005 #3 Skrevet 23. november 2005 Jeg lager av og til pastasalat med pesto. Tar bare noen spiseskjeer med ferdig pesto i den kokte pastaen og tilsetter ferdig grillet kylling i biter i dette. Samt grønnsaker. Koker ikke noe mer etter at pastaen er kokt, bare blander sammen.
Gjest glamourgirl Skrevet 27. januar 2007 #4 Skrevet 27. januar 2007 Hm... Ser at denne tråden er gammel, men jeg mener jeg kjenner igjen retten Jeg skjærer bacon i små biter og steker disse. Så steker jeg små biter med kyllingfilet sammen med baconet, og lar disse surre sammen ei stund for at smaken skal blande seg. Jeg krydrer med pepper og litt salt. Koker tagliatelle. Blander sorte oliven med kjøttet. Siler pastaen. Blander kjøtt og oliven med pasta. Blander inn pesto og hvis nødvendig litt olivenolje og ekstra parmesan. Serverer gjerne med grønn salat med ruccola, og tomat og mozarella-salat.
Paradokset Skrevet 29. januar 2007 Forfatter #5 Skrevet 29. januar 2007 Takker og bukker. Det var en gang flott kvinne som lagde det til meg. Ikke bare var hun vakker og ven, men også dyktig bak grytene...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå