GÃ¥ til innhold

Lage karamellsaus- klikker snart 🙈


Anbefalte innlegg

Prøver og prøver, men det skjærer seg. Følger ulike oppskrifter og råd, men det går ikke. Ikke rør står det på en oppskrift, rør ofte når sukkeret smelter sier en annen. Uansett ser det i starten ut til at det skal gå fint og så begynner det å lage seg krystaller og derfra går det bare nedover. Kan noen være så snill og hjelpe meg?

Anonymkode: 16534...817

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1606876-lage-karamellsaus-klikker-snart-%F0%9F%99%88/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kamelia83 skrev (1 minutt siden):

Prøv med en spiseskje kaldt vann oppi sukkeret 

Eller 8. Vi har i såpass at alt sukkeret blir blankt. Mye lettere å få det til da. Vannet koker uansett bort etter hvert. 

Har du en komfyr som varmer ujevnt er det himla mye jobb. Jeg har stått og glodd på sukker smelte i sikkert tre kvarter for å få det smeltet uten å bli brent, ved å flytte panna litt rundt på stekeplaten. Vann har aldri hjulpet meg noe særlig. Men rører du så krystallisere det seg. 

Anonymkode: 86d90...ca1

Annonse

Hun ida gran jansen Har en idiotsikker oppskrift på karamell saus, selv min gamle mugne komfyr klarte ikke å rote den til

https://idagranjansen.com/oppskrifter/grunnoppskrift-pa-salt-karamell

Anonymkode: c9a81...eb3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...