AnonymBruker Skrevet 12. august 2022 #1 Del Skrevet 12. august 2022 Får nemlig vondt i magen av Santa Maria sitt krydder, så kan ikke spise det lenger. Tror det er for mye løkpulver i! Men savner smaken veldig. Har laget eget krydder noen ganger, men synes ikke det blir noe godt. Ofte alt for lite smak/for salt/rar smak/minner absolutt ikke om Santa Maria. I dag slo det meg: en av hovedingrediensene i Santa Maria sitt krydder er jo druesukker? Og i disse hjemmelagde har man ikke sukker. Kan det handle om dette? Gi meg gjerne din oppskrift/dine innspill! (Sikkert mange som mener at man ikke bør etterstrebe posesmaken, men jeg liker det jeg liker ) Anonymkode: 066e3...caa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meridian Skrevet 12. august 2022 #2 Del Skrevet 12. august 2022 Jeg lager hjemmelaget Tacokrydder hele tiden for tåler ikke så mye av disse ferdigposene selv. Du kan ta Chili Hvitløk Paprikapulver Spisskummin Koriander Oregano Da får du en god kombinasjon og det smaker veldig god. Så kan du ta oppi litt vann og la det koke inn i kjøttet eller bønnene eller hva du bruker. Har aldri brukt sukker, men du kan sikkert ha oppi for smakens skyld? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meridian Skrevet 12. august 2022 #3 Del Skrevet 12. august 2022 Det er snakk om krydderet koriander, altså tørket koriander, ikke den friske urten. Kan anbefale å spise friske urter til tacoen som koriander eller bladpersille da de demper hvitløksånde. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå