Ayesh Skrevet 10. august 2022 #1 Del Skrevet 10. august 2022 Hei Kjøpte saus til laks fra Toro. På pakken står det at det er 5 porsjoner i den. Men jeg er aleine så hvordan skal jeg beregne til 1 porsjon? Kan noen fortelle meg hvor mange ss av den skal jeg ta? Og hvor mye melk og smør? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10. august 2022 #2 Del Skrevet 10. august 2022 Du deler innholdet, mengden smør og melk på 5. Så enkelt. 4 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 10. august 2022 #3 Del Skrevet 10. august 2022 Hvis du skal få delt innholdet i posen på fem, må du ha en god gramvekt. Kanskje lurere å lage av halvparten av innholdet og så fryse det du ikke bruker? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ayesh Skrevet 10. august 2022 Forfatter #4 Del Skrevet 10. august 2022 Brunhilde skrev (10 minutter siden): Du deler innholdet, mengden smør og melk på 5. Så enkelt. Skal jeg ta ut hele innholdet og dele det på 5? Litt vanskelig å dele det på likt fra posen Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10. august 2022 #5 Del Skrevet 10. august 2022 (endret) Har du ikke en vekt? Det står på posen hvor mange gram som er i den, du deler det på 5 og så veier du opp så mye. Eksempel: Det er 125 gram pulver, da skal du ha 25 gram. Var det bedre forklart? Ellers er jeg enig med @Muskath, lag halve eller hele og frys ned det du ikke bruker i dag i porsjoner. Endret 10. august 2022 av Brunhilde Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. august 2022 #6 Del Skrevet 10. august 2022 Åh, minner meg om studentdagene mine 🤩 Jeg ville delt på fire, det er ikke så store porsjoner i de posene, akkurat. Hvis du ikke har vekt, så vite at det ikke er supernøye. Legg pulveret på en liten tallerken, og glatt det ut så det ligger så jevnt du klarer. Del i fire «kakestykker» Ha det ene kakestykket i en gryte, og tilsett 1/4 av mengden melk og smør. De tre andre kakestykkene kan du pakke inn i hvert sitt stykke plast- eller aluminiumsfolie og legge tilbake i sauspakken. Anonymkode: 26933...a7c Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. august 2022 #7 Del Skrevet 10. august 2022 Hvorfor bruke posesaus? Der er jo mye enklere og bedre å lage den selv. Til laks vil jeg heller ha en klatt crème fraiche eller smør. Anonymkode: 8a67b...c79 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåjojo Skrevet 10. august 2022 #8 Del Skrevet 10. august 2022 Kommer ann på om du liker mye eller lite saus på maten og hvor mye du spiser. Hver porsjon er nok beregnet til ca 1 dl. Så for enkelhets skyld ville jeg laget halv porsjon. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. august 2022 #9 Del Skrevet 10. august 2022 Sist jeg spiste posesaus må ha vært rundt 2010. TS, det er (med litt trening) like enkelt, og rimeligere å lage dine egne sauser. https://www.melk.no/Oppskrifter/Tilbehoer/Sauser Anonymkode: a5cb5...dcc 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 10. august 2022 #10 Del Skrevet 10. august 2022 Hvorfor posesaus? Verdens enkleste fiskesaus: ha en teskje hvitvinseddik eller annen eddik i en kjele. Kok opp sammen med en skvett fløte. Kok til det tykner og reduser varmen. Rør inn litt smør. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Adobyen Skrevet 10. august 2022 #11 Del Skrevet 10. august 2022 (endret) Siden du alt har den posen, så kan du fint dele den opp slik som de andre sier. Jeg pleier bare å bruke litt rømme eller yoghurt og tilsette litt smak. På kiwi har de oppskrifter på veldig enkle sauser, f.eks disse, som er enkelt å lage halv mengde av: Lettrømme tilsatt salt og karri-pulver: 2 dl rømme til 2 ts karri og salt etter ønske Lettrømme tilsatt sitron og persille. Sausen kan også lages med yoghurt: 2 dl rømme blandes med 2 ts sitronsaft og 1 dl hakket persille Lettrømme tilsatt hvitløk, salt, persille og litt pepper: 2 dl rømme, 2 fedd presset hvitløk, 0,5 dl persille, 0,5 ts lime. Salt og pepper etter smak Endret 10. august 2022 av Adobyen Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1605227-saus-til-lakshvordan-beregne-til-1-person/#findComment-30373999 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå