AnonymBruker Skrevet 8. august 2022 #1 Del Skrevet 8. august 2022 Tunfisk i olje og tunfisk i vann har sine utallige bruksområder. Men i gelé? Hva er poenget? Anonymkode: 0f45e...ad1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 8. august 2022 #2 Del Skrevet 8. august 2022 Sikkert noe fra gamledager Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. august 2022 #3 Del Skrevet 8. august 2022 Det smaker best Anonymkode: 4a71c...35d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. august 2022 #4 Del Skrevet 8. august 2022 Dette er et av livets store mysterier. Den er like tørr i konsistensen som den i vann, men du får "bonusen" av å måtte skrape av geleen som smaker skit. (Som du sikkert skjønner foretrekker jeg tunfisk i olje, men tunfisk i vann funker også.) Anonymkode: 989ee...838 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå